reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Piekniusi 😍
Ale nieźle się teraz wystraszyłam... Ty masz w 12+3 6.2 a ja w 11+6 miałam tylko 5.2 cm 😱 lekarz nic nie mówił że za mały, ale teraz mega zaczynam się stresować, no bo to chyba MUSZĄ być odpowiednie wielkości do danych dni. Kurcze....
Kochana spokojnie mi przez 3dni w szpitalu urosło 4.5cm na 5cm a przez tydzień od wizyty do prenetalnych równe 1.1cm więc nic się nie stresuj urośnie sobie 😉

reklama
Ale fajnie macie dziewczyny po prenatalnych... ;)
Też już chciałabym być po, a to dopiero 9.01. Wieczność.
Dzisiaj weszłam do newbie z pięknymi ciuszkami dla dzieci (przypadkiem, nie planowałam tego ;p) i tak mimowolnie powędrowałam na lewą stronę chłopięcą 😍
Nie wiem, ale jakoś mam takie przeczucia na chłopca. Zobaczymy czy się sprawdzi 😊
Mnie znowu ciągnie w stronę dziewczynki, bo same chłopy mamy w rodzinie..... Ale jakoś......... też czuję chłopca 😆 Nie wiem, na ile to moje przeczucie, a na ile silne pragnienie męża, żeby był syn 🤣 Oczywiście oboje chcemy zdrowego dzidziusia, ale gdy mąż dowiaduje się, że jego kolejny kolega będzie miał SYNA, to mówi do mego brzucha, że ma nadzieję, że siedzi tam chłopiec 🤣 Choć ja jestem przekonana, że byłby cudownym ojcem dziewczynki 😄

Ja chciałam bardzo córkę bo wiem że u chłopców ta.choroba genetyczna która ma stwierdzoną córka jest letalna 😢 więc raz już przechodziła ten strach i wiadomo jak to się skończyło ☹️ córka zaś.vardzo chciała brata i wszystkim mówiła że będzie brat 🙈 ale zaczęłam jej tłumaczyć że będzie wzorem dla siostry i jednak siostrzyczki są fajniejsze to wczoraj po informacji że będzie dziewczynka strasznie się ucieszyła a dziś już chowała za małe ubrania z tekstem "mamo nie sprzedawaj bo będą dla siostry" imię też już chyba mamy o dziwo 🙈 choć czuję że mąż jeszcze będzie chciał podyskutować

reklama
Do góry