U mnie od samego początku tydzień różnicy między data miesiączki a wielkością z USG .Początkowo miałam termin na 17.07 a po USG mam 9.07Ja się trochę obawiam bo ostatni okres miałam ledwo dwa dni i potem już nie miałam, to moze stad wcześniejszy termin na każdej wizycie
reklama
jotk.a
Fanka BB :)
Dziewczyny- cudownie!!! @Karka_Krk i @Dzika93 (extra foty!!!)
Tak się cieszę, a za dzieciątko @Pszczolka38 się modlę! chciałabym być też już po tym badaniu, a mam je dopiero we wtorek. Też marzę o takich wieściach od lekarza
Tak się cieszę, a za dzieciątko @Pszczolka38 się modlę! chciałabym być też już po tym badaniu, a mam je dopiero we wtorek. Też marzę o takich wieściach od lekarza
Karolina_st
A tak apropo chłopców to w roczniku syna chyba musiało być zatrzęsienie, albo to u mnie na wsi tak się złożyło bo 17/23 dzieci w grupie to chłopaki u znajomych w tym okresie (2018) też prawie sami chłopcy ja u nas bym się cieszyła z dziewczynki bo może będzie spokojniejsza ale wszystko jedno oczywiście byle zdrowe!
Też mnie jakoś te dzisiejsze wizyty zestresowały i zaczęłam się bać prenatalnych a to jeszcze tydzień. Dobrze że Karka i Dzika na wieczór pozytywne informacje
Też mnie jakoś te dzisiejsze wizyty zestresowały i zaczęłam się bać prenatalnych a to jeszcze tydzień. Dobrze że Karka i Dzika na wieczór pozytywne informacje
Anuszka272
Moderator
Ja też głęboko wierzę że będzie dobrze ale jednak obawy są... Dodatkowo mam stres że znów zawiodę się na tych badaniach przez to że wykonam je na fundusz a według ostatniego USG jutro będzie u mnie już 13+4 więc nie ma opcji żebym gdzieś się dostała prywatnie przed 14tc @Karka_Krk napędziłaś mi stracha ale super wieści ja do tej pory jak miałam takie badanie to też właśnie tak wszystko szczegółowo miałam opisywany każdy narząd... Obym jutro też przyszła do Was z taką nowiną już bym mogła iść spać najchętniej ale córka ma inne planyNo to mamy pewnie w tej chwili podobne odczucia .Strasznie się boje ale gdzieś tam w głębi czuje ,że będzie dobrze ....Musi być !!!
A tak apropo chłopców to w roczniku syna chyba musiało być zatrzęsienie, albo to u mnie na wsi tak się złożyło bo 17/23 dzieci w grupie to chłopaki u znajomych w tym okresie (2018) też prawie sami chłopcy ja u nas bym się cieszyła z dziewczynki bo może będzie spokojniejsza ale wszystko jedno oczywiście byle zdrowe!
U mnie tez tydzień, a dokładniej w następny czwartek 5.01, a Ty?
Karolina_st
U mnie dzisiaj usypianie przejął mąż Ja siedzę i składam mój wspaniały prezent gwiazdkowy czyli dom Kevina z LEGO. Polecam na odstresowanie LEGO 18+ jak ktoś lubi składaćJa też głęboko wierzę że będzie dobrze ale jednak obawy są... Dodatkowo mam stres że znów zawiodę się na tych badaniach przez to że wykonam je na fundusz a według ostatniego USG jutro będzie u mnie już 13+4 więc nie ma opcji żebym gdzieś się dostała prywatnie przed 14tc @Karka_Krk napędziłaś mi stracha ale super wieści ja do tej pory jak miałam takie badanie to też właśnie tak wszystko szczegółowo miałam opisywany każdy narząd... Obym jutro też przyszła do Was z taką nowiną już bym mogła iść spać najchętniej ale córka ma inne plany
Karolina_st
Ja 4.01, wczoraj pobralam krew na pappe mam nadzieję że już będą wynikiU mnie tez tydzień, a dokładniej w następny czwartek 5.01, a Ty?
Ja 4.01, wczoraj pobralam krew na pappe mam nadzieję że już będą wyniki
Ja jutro zadzwonię do mojego lekarza i zapytam czy mam robić PAPPA przed i z wynikiem przyjść czy zrobić w dniu usg. Coś mi się kojarzy, ze na ostatniej wizycie mówił, ze po usg mogę zrobić, ale już za dużo informacji i muszę się upewnić
Karolina_st
Tak, często pobiera się np w dniu wizyty, ogólnie też musi być pobrana między tym 10? a 14 tc nie ważne czy przed czy po USG. Ale ja z nerwicowcow, chciałabym już wszystko wiedzieć w dniu USGJa jutro zadzwonię do mojego lekarza i zapytam czy mam robić PAPPA przed i z wynikiem przyjść czy zrobić w dniu usg. Coś mi się kojarzy, ze na ostatniej wizycie mówił, ze po usg mogę zrobić, ale już za dużo informacji i muszę się upewnić
reklama
Anuszka272
Moderator
Nie znoszę LEGO ale chętnie bym przygarnęła jakąś książkę bo uwielbiam czytać i wtedy wyłączam się na maksa ale jak na złość przed świętami bibliotekę mi zamknęli a w pdf nie mogę czytać bo strasznie bolą mnie oczy no nic byle do jutraU mnie dzisiaj usypianie przejął mąż Ja siedzę i składam mój wspaniały prezent gwiazdkowy czyli dom Kevina z LEGO. Polecam na odstresowanie LEGO 18+ jak ktoś lubi składać