reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja się trochę obawiam bo ostatni okres miałam ledwo dwa dni i potem już nie miałam, to moze stad wcześniejszy termin na każdej wizycie
U mnie od samego początku tydzień różnicy między data miesiączki a wielkością z USG .Początkowo miałam termin na 17.07 a po USG mam 9.07

reklama
A tak apropo chłopców to w roczniku syna chyba musiało być zatrzęsienie, albo to u mnie na wsi tak się złożyło bo 17/23 dzieci w grupie to chłopaki 😂 u znajomych w tym okresie (2018) też prawie sami chłopcy 🙈 ja u nas bym się cieszyła z dziewczynki bo może będzie spokojniejsza 😂 ale wszystko jedno oczywiście byle zdrowe!

Też mnie jakoś te dzisiejsze wizyty zestresowały i zaczęłam się bać prenatalnych a to jeszcze tydzień. Dobrze że Karka i Dzika na wieczór pozytywne informacje ❤️

No to mamy pewnie w tej chwili podobne odczucia .Strasznie się boje ale gdzieś tam w głębi czuje ,że będzie dobrze ....Musi być !!!
Ja też głęboko wierzę że będzie dobrze ale jednak obawy są... Dodatkowo mam stres że znów zawiodę się na tych badaniach przez to że wykonam je na fundusz 😭 a według ostatniego USG jutro będzie u mnie już 13+4 więc nie ma opcji żebym gdzieś się dostała prywatnie przed 14tc 😢 @Karka_Krk napędziłaś mi stracha ale super wieści ❤️ ja do tej pory jak miałam takie badanie to też właśnie tak wszystko szczegółowo miałam opisywany każdy narząd... Obym jutro też przyszła do Was z taką nowiną 🙈 już bym mogła iść spać najchętniej ale córka ma inne plany 😱

A tak apropo chłopców to w roczniku syna chyba musiało być zatrzęsienie, albo to u mnie na wsi tak się złożyło bo 17/23 dzieci w grupie to chłopaki 😂 u znajomych w tym okresie (2018) też prawie sami chłopcy 🙈 ja u nas bym się cieszyła z dziewczynki bo może będzie spokojniejsza 😂 ale wszystko jedno oczywiście byle zdrowe!

Też mnie jakoś te dzisiejsze wizyty zestresowały i zaczęłam się bać prenatalnych a to jeszcze tydzień. Dobrze że Karka i Dzika na wieczór pozytywne informacje ❤️

U mnie tez tydzień, a dokładniej w następny czwartek 5.01, a Ty?

Ja też głęboko wierzę że będzie dobrze ale jednak obawy są... Dodatkowo mam stres że znów zawiodę się na tych badaniach przez to że wykonam je na fundusz 😭 a według ostatniego USG jutro będzie u mnie już 13+4 więc nie ma opcji żebym gdzieś się dostała prywatnie przed 14tc 😢 @Karka_Krk napędziłaś mi stracha ale super wieści ❤️ ja do tej pory jak miałam takie badanie to też właśnie tak wszystko szczegółowo miałam opisywany każdy narząd... Obym jutro też przyszła do Was z taką nowiną 🙈 już bym mogła iść spać najchętniej ale córka ma inne plany 😱
U mnie dzisiaj usypianie przejął mąż 🍾Ja siedzę i składam mój wspaniały prezent gwiazdkowy czyli dom Kevina z LEGO. Polecam na odstresowanie LEGO 18+ jak ktoś lubi składać 🙈

Ja 4.01, wczoraj pobralam krew na pappe mam nadzieję że już będą wyniki 🤔

Ja jutro zadzwonię do mojego lekarza i zapytam czy mam robić PAPPA przed i z wynikiem przyjść czy zrobić w dniu usg. Coś mi się kojarzy, ze na ostatniej wizycie mówił, ze po usg mogę zrobić, ale już za dużo informacji i muszę się upewnić 🙈

Ja jutro zadzwonię do mojego lekarza i zapytam czy mam robić PAPPA przed i z wynikiem przyjść czy zrobić w dniu usg. Coś mi się kojarzy, ze na ostatniej wizycie mówił, ze po usg mogę zrobić, ale już za dużo informacji i muszę się upewnić 🙈
Tak, często pobiera się np w dniu wizyty, ogólnie też musi być pobrana między tym 10? a 14 tc nie ważne czy przed czy po USG. Ale ja z nerwicowcow, chciałabym już wszystko wiedzieć w dniu USG 🙆

reklama
U mnie dzisiaj usypianie przejął mąż 🍾Ja siedzę i składam mój wspaniały prezent gwiazdkowy czyli dom Kevina z LEGO. Polecam na odstresowanie LEGO 18+ jak ktoś lubi składać 🙈
Nie znoszę LEGO 🙈 ale chętnie bym przygarnęła jakąś książkę bo uwielbiam czytać i wtedy wyłączam się na maksa 😁 ale jak na złość przed świętami bibliotekę mi zamknęli 😭 a w pdf nie mogę czytać bo strasznie bolą mnie oczy ☹️ no nic byle do jutra

Do góry