@Karka_Krk jak Twoja wizyta?
reklama
Anuszka272
Moderator
Też się już zaczynam niecierpliwić i co chwilę tu zerkam@Karka_Krk jak Twoja wizyta?
aneta85aneta
Fanka BB :)
JestemMama!
Fanka BB :)
Jaaaa za równy tydzień i ja mam prenatalne i pierwsza wizytę po miesiącu u lekarza
Jeszcze dziś dzień przyniósł takie informacje @Pszczolka38 dalej wierzę że to pomyłka
Na dodatek @Karka_Krk się nie odzywa ... No zwariować można ... Jeszcze od dwóch dni codziennie wieczorem boli mnie głowa
Przez nerwy ... Ja to mam na tle nerwowym niestety byle wytrwać ten tydzień i później już będzie z górki ... Jak tylko okaże się że jest wszystko dobrze zamawiam detektor .
Tylko błagam niech będzie dobrze
Jeszcze dziś dzień przyniósł takie informacje @Pszczolka38 dalej wierzę że to pomyłka
Na dodatek @Karka_Krk się nie odzywa ... No zwariować można ... Jeszcze od dwóch dni codziennie wieczorem boli mnie głowa
Przez nerwy ... Ja to mam na tle nerwowym niestety byle wytrwać ten tydzień i później już będzie z górki ... Jak tylko okaże się że jest wszystko dobrze zamawiam detektor .
Tylko błagam niech będzie dobrze
Jest mi bardzo przykro. Trzeba być dobrej myśli do końca.Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Mimo przeciwności losu, dalej będę trzymać kciuki.
Dzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .
Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej
Na 75% płci męskiej
Załączniki
SłodziakMelduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Na 75% płci męskiej
Anuszka272
Moderator
To wizytujemy razem mnie dzisiejsze wiadomości też rozbiły totalnie i mam coraz czarniejsze myśli że przecież u mnie też nie może być tak pięknieDzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .
reklama
Miętusek
Moderator
Bardzo dobra wiadomość ile dziecko ma cm?Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Na 75% płci męskiej
To wygląda na to, że póki co mamy samych chłopców na grupie