reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wróciłam, bobo rośnie i wszystko w porządku 🥰 kolejny pakiet badań zlecony i dalej odpoczywamy na zwolnieniu lekarskim.
Wg usg 9w3d wg OM 9w5d. Pierwszy raz miała badanie przez powłoki brzuszne.

Załączniki

• 20221228_181120.jpg
    20221228_181120.jpg
    631,2 KB · Wyświetleń: 62
Jaaaa za równy tydzień i ja mam prenatalne i pierwsza wizytę po miesiącu u lekarza 😱😱🙈
Jeszcze dziś dzień przyniósł takie informacje @Pszczolka38 dalej wierzę że to pomyłka 😔
Na dodatek @Karka_Krk się nie odzywa ... No zwariować można ... Jeszcze od dwóch dni codziennie wieczorem boli mnie głowa 😔😔

Przez nerwy ... Ja to mam na tle nerwowym niestety 😔😔 byle wytrwać ten tydzień i później już będzie z górki ... Jak tylko okaże się że jest wszystko dobrze zamawiam detektor .

Tylko błagam niech będzie dobrze 🙏🙏🙏🙏❤️

Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę 😭 dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Jest mi bardzo przykro. Trzeba być dobrej myśli do końca.
Mimo przeciwności losu, dalej będę trzymać kciuki.

Dzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .

Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej 😀

Załączniki

• 20221228_173142.jpg
    20221228_173142.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 97
Dzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .
To wizytujemy razem ❤️ mnie dzisiejsze wiadomości też rozbiły totalnie 😢 i mam coraz czarniejsze myśli że przecież u mnie też nie może być tak pięknie 😭

reklama
Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej 😀
Bardzo dobra wiadomość 😍 ile dziecko ma cm?
To wygląda na to, że póki co mamy samych chłopców na grupie ;)

Do góry