Anuszka272
Moderator
Ja zauważyłam że największe mdłości mam po zjedzeniu czegoś słodkiego a ciągnie mnie do tego strasznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wizytujemy razem! Ja 9+2 dzisiajHej hej, ja dziś 10+3
Dopiero za tydzień w czwartek wizyta, nie mogę się już doczekać
jak po wizycie ?Cześć dziewczyny kto dzisiaj ze mną wizytuje? Ja mam wizytę o 14. Idę do lekarza, który mam nadzieję będzie prowadził moją ciażę. Chodziłam do niego kiedyś, byłam też u niego na prenatalnych w poprzedniej ciąży.
Ja tez albo jak najem się więcej wtedy tragediaJa zauważyłam że największe mdłości mam po zjedzeniu czegoś słodkiego a ciągnie mnie do tego strasznie
ja miałam wizyte tydzien temu we wtorek u swojego prywatnie , dzis bylam u niego na nfz , za 16 dni mam prenatalne a pozniej 10.01 - po 11 dniachWizytę miałam 2 tyg temu i jutro mam przyjsc NFZ, w sumie to często co myślicie
Właśnie też to zauważyłam . To samo przed chwilą mówiłam mężowi zjadłam dwie kostki czekolady i mam wrażenie że za chwilę bede masakraJa zauważyłam że największe mdłości mam po zjedzeniu czegoś słodkiego a ciągnie mnie do tego strasznie
Jak po wizytach ?
Na wizycie ok. Karta ciąży założona, prenatalne umówione na 12 stycznia, dostałam l4.jak po wizycie ?
Ja też mam wrażenie z non stop jem bo właśnie dzięki temu mnie nie mdli ale muszę uważać na to co jem bo niektóre rzeczy jeszcze potęgują te mdłościJa nie mogę doprowadzić do głodu bo mi niedobrze. Cały czas jem. Ale jem mało słodyczy. W dodatku wieczorem ni zajadam się chipsami bo od godziny 18 staram się nie usnać i dotrwać do usypiania córki, a następnie do łóżka. Dzięki temu mam już prawie - 2 kg co mnie bardo cieszy. Chociaż poranne mdlosci po wstaniu z łóżka mnie dobijają.