Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja okolice Wadowic. Ale obecnie mieszkam za granica.Dziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Ja 6.12 idę na pierwszą wizytę, odliczam te dni i ,,psiocze " na siebie że dobiera na 6 umówiłam wizytę.Dzień dobry OM 12.10
11.11ppzytywny test
beta 15.11 937 druga 17.11 2376
Dzisiaj pierwsze usg widać pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie ma kolejna wizyta 6.12 wiec mam nadzieje ze najlepszy prezent dostanę
Wg usg 5 tydz
Mam tak samo wieczorem wyglądam jak w zaawansowanej ciążyPowiedzcie czy tez macie takie straszne wzdęcia?? Popołudniami mam wielki brzuch od tych wzdęć…. Masakra, muszę spodnie rozpinać, bo nie jestem w stanie wysiedzieć :-/
Ja biorę osobno metafolia 400 ( zwykły kwas foliowy mi się nie przyswaja ) do tego wit d3 magnez i pregna dha. Typowych wit dla kobiet w ciąży nie mogę ponieważ wszystkie mają w składzie jod a mam nadczynnosc tarczycy ( aktualnie unormowana ) I jod musz omijać szerokim łukiem.Jakie witaminy ciążowe bierzecie?
Ja biorę Pregna plus. Brałam w poprzedniej ciąży, przez cały czas jak karmiłam i biorę nadal.Jakie witaminy ciążowe bierzecie?