reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć, 14.11 wyszedł pozytywny test, 15.11 beta 61.3mIU/ml. Praktycznie zero objawów oprócz zmęczenia i bólu piersi, wczoraj powtórzyłam betę i wynik 1380mIU/ml progesteron 24.5ng/ml. Wizytę u gina mam 29.11. :) Mój termin to końcówka lipca, początek sierpnia :)
Będę Was tu podczytywać :) Mam nadzieję, że na wizycie za tydzień lekarz już coś zobaczy i wszystko będzie dobrze 🙏 To moja pierwsza ciąża, po 4 cyklach starań:)
Ja też mam termin z miesiączki na koniec lipca 🤣 Sama mam urodziny 30 lipca i dwuletnią córkę z 31 lipca. Jak dobrze pójdzie to będzie hat trick potrójne urodziny 🫣

Mam pytanie miałam wczoraj wizytę ciąża wyszła o tydzień młodsza niż wychodzi z om następna wizytę mam za równe 2 tyg na NFZ , ale myślałam czy nie iść może 1 grudnia prywatnie bo wykupiłam pakiet medyczny z którego mogę korzystać dopiero od grudnia. Na początku roku poroniłam 5+3 dostałam luteinę 50 2xdziennie ale w środku obawy są co myślicie o tym? Co powinnam zrobić? Czy może poczekać ale zrobić dla spokoju betę , tylko nie wiem czy teraz po przyrostach wyjdzie czy wszystko ok czy będę się bardziej stresować
owulacja mogła się przesunąć, nie przejmuj się tym. Dużo kobiet tak ma. Jak chcesz możesz dla swojego spokoju psychicznego skontrolować betę.

Ja akurat idę sama, bo mąż w tym czasie będzie musiał zostać z córką. Ale nie przeszkadza mi to bo nie czuję się jeszcze pewnie w tej ciąży, nie wiem nawet czy będzie serduszko i jakoś nie mam ochoty na robienie wielkiego wydarzenia z tego...
Wizytę mam wyznaczoną dopiero na 8grudnia ale czuję że jutro będę dzwonić do mojej dr żeby mnie przyjęła bo ten brzuch dziś naprawdę mnie niepokoi 😭 jeszcze miałam tak paskudny sen że już w ogóle odchodzę od zmysłów 😢

Ja też mam termin z miesiączki na koniec lipca 🤣 Sama mam urodziny 30 lipca i dwuletnią córkę z 31 lipca. Jak dobrze pójdzie to będzie hat trick potrójne urodziny 🫣
No dokładnie z terminu miesiączki termin porodu to 30.07. w innej apce pokazuje znowu 06.08 (to urodziny mojego dziadka więc też fajnie) :)
Ale u Ciebie to niezły kosmos z tymi datami :D

reklama
Ja liczac od om jutro 7+0 :)
Ja , mama , siostra i bratanica mamy urodziny w lipcu...teraz termin na 13.07 😁

Dziewczyny mam umówiona wizyte do fryzjera na piątek, na farbe i zastanawiam sie czy iść....?

Do góry