Karka_Krk
Fanka BB :)
No właśnie to jest ciekawa sprawa, bo mnie moja lekarka w 1 trymestrze nakazała przychodzić mi na wizyty co 2 tygodnie…. Wiec domyślam się, ze sporo będzie tych usg, ale nie wiem czy ze względu na wcześniejsze poronienie, wiek 35+ czy tak robi z każda pacjentka… trochę się spieramy o to z partnerem czy to ok, ale ufam lekarce….Jakie macie podejście do USG i tego, że nie powinno się w ciąży robić ich zbyt wiele? słyszałam, że w Polsce zbyt wiele razy kobiety robią USG, że powinny być tylko trzy. dajcie znać co o tym myślicie
Ja też więcej pije, więcej sikam, chcoaiz są dni z większą intensywnością dolegliwości a są takie że czuje się normalnie
Wczoraj jak spojrzałam na swoje sutki to byłam mocno zdziwiona ich wielkością :O u Was też już są takie duże grube i bolące? Duża różnica w ich wyglądzie u mnie występuje
Ja chodzę prywatnie, ale tylko dlatego ze po prostu chodzę do mojej lekarki już z 12 lat i po prostu jej ufam :-) i w ogóle ja lubię :-)Dziewczyny chodzicie do ginekologa na NFZ czy prywatnie? Ja narazie byłam na NFZ bo lekarz ma w gabinecie USG i na każdej wizycie robi. I tak się zastanawiam czy iść prywatnie też. Teraz jak byłam w 6 tc to powiedział żeby przyjść w 8 i wtedy da na badania z krwii.