JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj gratulacjeNo więc w końcu mogę się z wami przywitać i dołączyć do waszego grona @Coffe88 zarezerwowała mi miejsce u was witajcie
Transfer blastki 24.10 . Beta z piątku 262 z dziś 728
GratulacjeNo więc w końcu mogę się z wami przywitać i dołączyć do waszego grona @Coffe88 zarezerwowała mi miejsce u was witajcie
Transfer blastki 24.10 . Beta z piątku 262 z dziś 728
Dzisiaj jak wstrzykiwałam powolutku, to myślałam ze dostanę na łeb.Wiesz co mi na początku tez mega siniaki wychodziły . Jeden miałam wielkości piesci i do tej pory mam żółty ślad .
Oglądałam filmiki jak prawidłowo podawać heparyne i powiem Ci ze jest dużo lepiej .
Musisz mocno chwycić fałdkę z brzucha i cały czas trzymać do póki nie wyciągniesz igły . Wstrzykiwać powolutku i nie pozbywać się pęcherzyka który jest w strzykawce tylko podawać razem z nim .
Ja niestety z heparyna związana jestem do końca połogu
DziękujęGratulacje
Heej, ja przez opinie super Pani radiolog, że mam się nie nastawiać umówiłam się na jutro do Pani ginekolog, aby rozwiała moje wątpliwości i zerknęła na zarodek przez swój sprzęt. Trzymajcie kciuki