masz rację co ma być to będzie, nie ma co się nakręcać, dziękujeLepiej nic nie czytać bo tylko nie potrzebnie się stresujesz! Sam zabieg jest bezbolesny (tyle co ukłucie igła,jak podczas pobierania krwi) i z tego co zapewniał mnie lekarz istnieje bardzo malutkie ryzyko że coś będzie nie tak mniej niż pół procenta!
reklama
myśle, że to nie ma znaczenia ale dla pewności zrób kolejny, ja zrobiłam 3 dla pewnościHej dziewczyny może miała z was któraś taka sytuacje. Okres spóźnia mi się 2 dni, robiłam właśnie test ciążowy i patrzyłam na niego jak „leci”. W okienku przy t była ewidentnie kreska. Niestety podbiegł mój synek i podniósł test, bo chciał zobaczyć. Odłożyłam test, ale po 3 i 5 minutach była tylko jedna kreska przy c. Teraz zastanawiam się czy wyszedł fałszywie negatywny przez „ruszenie”, czy nie ma to żadnego znaczenia
Anuszka272
Moderator
ona jesteś jesteś spokojnie wszystko jest jak należytak i mnie tam już nie ma
Anuszka272
Moderator
ja też robiłam ponownie po dwóch dniach bo pierwszy wyszedł tak blady że nie wierzyłam że to ciążamyśle, że to nie ma znaczenia ale dla pewności zrób kolejny, ja zrobiłam 3 dla pewności
U
użytkowniczka LB
Gość
Życzę powodzenia! I dobrego wynikumasz rację co ma być to będzie, nie ma co się nakręcać, dziękuje
angie.
Fanka BB :)
Ja po wizycie
Wszystko w porządku
Szyjka , zamknięta 3.8mm wiec nie jest za krótka
Z bobo wszystko dobrze...wagi nie mam ale mierzy 9.2 cm ❤
Niestety mialo caly czas stopki miedzy nogami wiec nadal nie wiem co się tam kryje
Moje twardnienia brzucha najprawdopodobniej są od blizny po cc..wiec są zjawiskiem normalnym- .am brac magnez nadal i nospe w razje koniecznosci
Jedynie co mnie teraz martwi I schizuje to kosmowka na przedniej scianie wiem zr nie powinnam narazie o tym myśleć bo to nie znaczy o lozysku przodujacym...no ale jest blisko blizny i przeraza mnie ze moze sie wrastac itp ..oczywiscie juz sie naczytalan
Wszystko w porządku
Szyjka , zamknięta 3.8mm wiec nie jest za krótka
Z bobo wszystko dobrze...wagi nie mam ale mierzy 9.2 cm ❤
Niestety mialo caly czas stopki miedzy nogami wiec nadal nie wiem co się tam kryje
Moje twardnienia brzucha najprawdopodobniej są od blizny po cc..wiec są zjawiskiem normalnym- .am brac magnez nadal i nospe w razje koniecznosci
Jedynie co mnie teraz martwi I schizuje to kosmowka na przedniej scianie wiem zr nie powinnam narazie o tym myśleć bo to nie znaczy o lozysku przodujacym...no ale jest blisko blizny i przeraza mnie ze moze sie wrastac itp ..oczywiscie juz sie naczytalan
Violk4
Moje czekają w paczkomaciePrzyszły mi legginsy z Tomi! Dziewczyny, nie wierzyłam Wam, sory ale pierwszy raz spotkałam się z tak mięciutkim materiałem! Czy wszystkie legginsy takie są? Ktoś ma więcej? Bo chcę zamawiać dalej Są mega wygodne (mogłabym w nich szpagat zrobić, ale nie umiem), rozmiar idealny, a dupka wreszcie nie spłaszczona. Dla porównania mam legginsy z gatty - nie dość, że mam w nich płaski tylek (w legginsach źle wyglądam jakoś xd albo nie umiem ich dobrać), to jeszcze są badziewne na początek ciąży, no i cena koło stówy. A te są perfekcyjne
Hej dziewczyny może miała z was któraś taka sytuacje. Okres spóźnia mi się 2 dni, robiłam właśnie test ciążowy i patrzyłam na niego jak „leci”. W okienku przy t była ewidentnie kreska. Niestety podbiegł mój synek i podniósł test, bo chciał zobaczyć. Odłożyłam test, ale po 3 i 5 minutach była tylko jedna kreska przy c. Teraz zastanawiam się czy wyszedł fałszywie negatywny przez „ruszenie”, czy nie ma to żadnego znaczenia
Nie sadze, by ruszenie testu miało jakikolwiek wpływ. Może przez stres się spóźnia okres. Ja bym powtórzyła albo zrobiła betę, rozwieje wszelkie wątpliwości. Ja na drugi dzień po spóźniającej @ miałam gruba krechę, na kilometr było widać
Violk4
Sorry, to nie była wiadomość tylko powiadomienie z automatu.A ja nie dostałam wiadomości od aniaslu w sprawie wątku prywatnego
reklama
*anette*
Witam się wieczorem, bo dopiero nadrobiłam... byłam dziś na badaniach w labo i tak przez cały dzień coś. Uff jest już dużo lżej na czczo, jak mdłości przestają dokuczać. A z zachcianek to na śniadanie zjadłam dziś 4 croissanty, w tym 2 czekoladowe... no comment...
Kto ze mną wizytuje w czwartek?
Kto ze mną wizytuje w czwartek?