Matko jak wy drukujecie
Staram się nadrobić a mi stron przybywa
Dobra odniosą się do części postów i idę składać pranie i czytać dalej
@Miętusek nie do końca, sama nie zakładałam wątku prywatnego ale z tego co wiem jak byłam na prywatnym to trzeba napisać do administratorki że chcemy wątek zamknięty i podać osoby które mają mieć do niego dostęp.
Myślę że nie warto tak się ,, unosić " wątek ogólny będzie dalej funkcjonował i będziemy normalnie tu pisać . Wątek zamknięty ma na celu żeby można było dzielić się bardziej prywatnymi wątkami, zdjęciami czy swoimi historiami . A to że w pierwszej ,,turze " nie dostanie się dodanym to myślę że nie jest nic strasznego . Rozumiem że część dziewczyn dopiero znalazły wątek itp ale to że ktoś się nie odzywa bo może coś się wydarzy to nie jest argument bo każda z nas się martwi itd i niestety ale prawda jest brutalna że wydarzyć może się coś na każdym etapie ciąży
Jeżeli chodzi o góry ... To myślę że zależy od Ciebie czy czujesz się na siłach i można by lekarza zapytać czy nie widzi przeciwwskazań
Ale podziwiam ją czasem wychodząc po schodach z pralni łapie zadyszkę
Edit: Nie wiem czy łapie się na wątek zamknięty bo z aktywnością różnie. No wiadomo ,,życie " ale jeżeli nie to rozumiem
To ma być ekipa zgrana