reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny kurcze nie wiem czy tylko ja tak mam ale drugi raz wieczorem nie mogę znaleźć tętna 🤦 nie wiem czy to przez to że jestem po kolacji i dziecko tak fika czy o co chodzi... Przed wczoraj popołudniu stres bo brzuch boli a tętna nie mogłam znaleźć a wczoraj rano wszystko ok... Dziś młodej chciałam puścić serduszko i też za cholerę nie mogłam znaleźć 🤦 oczywiście rano na czczo to sprawdzę bo nie da mi to spokoju 😢
Jak dla mnie to idealna pora to rano mierzyc puls. Mi się wieczorem też zdążą nie znaleźć 🤷‍♀️ ale na drugi dzień zawsze jest
.głowa go góry rano sprawdzisz o będzie. A mi właśnie zaczęło się udzielać chyba przed jutrzejszymi badaniami 😬😬😬😬 chyba zaczynam się stresować
Chodź czuję też radość że to już jutro 🤷‍♀️🤦‍♀️

reklama
Dziewczyny bo maz w aptece dostal metafen rozkurczowy jako zamiennik nospy , powiedzial ze żona w ciazy a pani powiedziała ze to jedno I to samo ...I teraz zastanawiam sie czy to wziac...

Jak dla mnie to idealna pora to rano mierzyc puls. Mi się wieczorem też zdążą nie znaleźć 🤷‍♀️ ale na drugi dzień zawsze jest
.głowa go góry rano sprawdzisz o będzie. A mi właśnie zaczęło się udzielać chyba przed jutrzejszymi badaniami 😬😬😬😬 chyba zaczynam się stresować
Chodź czuję też radość że to już jutro 🤷‍♀️🤦‍♀️
Ja się cała trzęsę 🙈 i stres i ekscytacja. Ale jestem strasznym czarnowidzem więc przeżywam x100.
Np teraz jestem po ataku histerii, bo moje dzieciątko na tle waszych jest jakieś małe. 🙈 w czwartek było 11+1 i crl 4,39. Czy według was to za mało?
Ja 175 cm, mężu kawał chłopa 2m a tu taki mikro bejbik 😂🤨

Ja się cała trzęsę 🙈 i stres i ekscytacja. Ale jestem strasznym czarnowidzem więc przeżywam x100.
Np teraz jestem po ataku histerii, bo moje dzieciątko na tle waszych jest jakieś małe. 🙈 w czwartek było 11+1 i crl 4,39. Czy według was to za mało?
U mnie w 10+5 bejbik miał 3.86, więc pewnie by miał podobnie w 11+1 😎

Ja zajadam stres, już zjadłam 3 kolacje. Mam takie fazy spokoju i paniki. Jutro w poczekalni pewnie będzie 2h opóźnienia to dopiero będę świrować. Ja miałam ostatnie badanie 10+3 i bobo miało 3.47🤷

U mnie w 11+2 miał 4,47, wiec No stres :-)

Bejbik

Załączniki

• 75DE46B6-7BB2-4A3E-A9D8-F4415FC57A04.jpeg
    75DE46B6-7BB2-4A3E-A9D8-F4415FC57A04.jpeg
    7,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry