reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Tylko czas nam prawdę powie ✊🏻

Swiete słowa:)

Po rozmowie z ginekologiem zaczelam brac acard , w poprzedniej ciazy tez go brałam.

Jutro do bety jeszcze sprawdzę progesteron , jesli bedzie nizszy niz powienien poprosze lekarza rodzinnego o wystawienie recepty na duphaston lub luteine i zaczne brac go ...poki moj ginekolog nie wroci musze wziac sprawy w swoje ręce 👍

reklama
Moje testy :
Rozowy - robiony 30.10 wieczorem
Dwa gorne z 31.10 z porannego moczu I tej same probki

Załączniki

• b77b4f7d-7be6-4485-9dba-7fe7b57ceb76.jpeg
    b77b4f7d-7be6-4485-9dba-7fe7b57ceb76.jpeg
    17,2 KB · Wyświetleń: 232
Hej , ktora dzis byla na becie ?

Wlasnie odebralam swoj wynik
W poniedzialek 104.6 , a dzis po dwoch dniach 413.2 ❤️ kolejna zamierzam zrobic w piatek 👍

Hej , ktora dzis byla na becie ?

Wlasnie odebralam swoj wynik
W poniedzialek 104.6 , a dzis po dwoch dniach 413.2 ❤️ kolejna zamierzam zrobic w piatek 👍
Mialam dziś zrobić przyrost ale nie zdążę i chyba sobie już daruję. Zresztą stresuje mnie to trochę. 9 listopada mam wizytę i myślę że wszystko się wyjaśni co i jak.

Mialam dziś zrobić przyrost ale nie zdążę i chyba sobie już daruję. Zresztą stresuje mnie to trochę. 9 listopada mam wizytę i myślę że wszystko się wyjaśni co i jak.

Ja dopiero w poniedizalek bede sie umawiac ...a co myslicie o tym progesteronie...bo juz sie oczytalam i schizuje

Ja dopiero w poniedizalek bede sie umawiac ...a co myslicie o tym progesteronie...bo juz sie oczytalam i schizuje
Wcześniej chciałam napisać że pozazdrościć takiego wyniku, ale tak szczerze to się nie znam a co to oznacza? U mnie w normach jest napisane do 147 ng/ml w 1 trymestrze ciąży.

reklama
Hej, dziewczyny!
Od wczoraj was podglądam i mam nadzieję, ze dołączę 💚 wczoraj 3’dni przed planowanym okresem miałam delikatna druga kreskę, dzisiaj beta 20 🙈 za 2 dni powtórka + progesteron. Trzymajcie kciuki.

Do góry