reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Tylko czas nam prawdę powie ✊🏻

Swiete słowa:)

Po rozmowie z ginekologiem zaczelam brac acard , w poprzedniej ciazy tez go brałam.

Jutro do bety jeszcze sprawdzę progesteron , jesli bedzie nizszy niz powienien poprosze lekarza rodzinnego o wystawienie recepty na duphaston lub luteine i zaczne brac go ...poki moj ginekolog nie wroci musze wziac sprawy w swoje ręce 👍

reklama
Moje testy :
Rozowy - robiony 30.10 wieczorem
Dwa gorne z 31.10 z porannego moczu I tej same probki

Załączniki

• b77b4f7d-7be6-4485-9dba-7fe7b57ceb76.jpeg
    b77b4f7d-7be6-4485-9dba-7fe7b57ceb76.jpeg
    17,2 KB · Wyświetleń: 227
Hej , ktora dzis byla na becie ?

Wlasnie odebralam swoj wynik
W poniedzialek 104.6 , a dzis po dwoch dniach 413.2 ❤️ kolejna zamierzam zrobic w piatek 👍

Hej , ktora dzis byla na becie ?

Wlasnie odebralam swoj wynik
W poniedzialek 104.6 , a dzis po dwoch dniach 413.2 ❤️ kolejna zamierzam zrobic w piatek 👍
Mialam dziś zrobić przyrost ale nie zdążę i chyba sobie już daruję. Zresztą stresuje mnie to trochę. 9 listopada mam wizytę i myślę że wszystko się wyjaśni co i jak.

Mialam dziś zrobić przyrost ale nie zdążę i chyba sobie już daruję. Zresztą stresuje mnie to trochę. 9 listopada mam wizytę i myślę że wszystko się wyjaśni co i jak.

Ja dopiero w poniedizalek bede sie umawiac ...a co myslicie o tym progesteronie...bo juz sie oczytalam i schizuje

Ja dopiero w poniedizalek bede sie umawiac ...a co myslicie o tym progesteronie...bo juz sie oczytalam i schizuje
Wcześniej chciałam napisać że pozazdrościć takiego wyniku, ale tak szczerze to się nie znam a co to oznacza? U mnie w normach jest napisane do 147 ng/ml w 1 trymestrze ciąży.

reklama
Hej, dziewczyny!
Od wczoraj was podglądam i mam nadzieję, ze dołączę 💚 wczoraj 3’dni przed planowanym okresem miałam delikatna druga kreskę, dzisiaj beta 20 🙈 za 2 dni powtórka + progesteron. Trzymajcie kciuki.

Do góry