reklama
Ewi12
Fanka BB :)
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Jesteśmy na podobnym etapie ciąży, u mnie om 7.10, jutro robię druga betę…Po obchodzie...lekarz powiedzial ze zobaczymy co jutro pokaze ...beta z wczoraj 413 beta ze szpitala dzis (po 31h od wczorajszej bety) - 716...
Co z tym progesteronem, pisałaś, ze podejrzewasz ze za wysoki? Mówił coś lek?
Wiesz może jaki jest zalecany/Pożądany?
Jutro tez go robię i nie wiem nawet jaki to dobry a jaki zły…
angie.
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Jesteśmy na podobnym etapie ciąży, u mnie om 7.10, jutro robię druga betę…
Co z tym progesteronem, pisałaś, ze podejrzewasz ze za wysoki? Mówił coś lek?
Wiesz może jaki jest zalecany/Pożądany?
Jutro tez go robię i nie wiem nawet jaki to dobry a jaki zły…
Zapomnialam w sumie powiedziec o tym progesteronie...nie mam pojecia ...ma forach rozne opinie wiec sama nie wiem co myśleć jutro zapytam
Ewi12
beta rośnie to chyba wszystko jest dobrze trzymam mocno kciukiZapomnialam w sumie powiedziec o tym progesteronie...nie mam pojecia ...ma forach rozne opinie wiec sama nie wiem co myśleć jutro zapytam
angie.
beta rośnie to chyba wszystko jest dobrze trzymam mocno kciuki
Mam mieszane uczucia ...bede czekać....
Co do progesteronu zrob go na czczo
Coffe18
Przyrost pięknyPo obchodzie...lekarz powiedzial ze zobaczymy co jutro pokaze ...beta z wczoraj 413 beta ze szpitala dzis (po 31h od wczorajszej bety) - 716...
Jutro powinien byc juz widoczny pęcherzyk jeśli Beta dalej będzie tak rosła … to tez nam dużo powie . Mam
Nadzieje ze wszystko będzie ok !
Dawaj znać koniecznie co u was
angie.
Przyrost piękny
Jutro powinien byc juz widoczny pęcherzyk jeśli Beta dalej będzie tak rosła … to tez nam dużo powie . Mam
Nadzieje ze wszystko będzie ok !
Dawaj znać koniecznie co u was
Dopiero w niedziele bede miec usg...poproszę zeby jutro zrobili mi bete ...bo chce wiedziec na czym stoje ...czy dalej rosnie ...poki co plamienia chyba ustaly...mam lezec i odpoczywac tyle moge zrobic narazie...a zapomnialam zapytac o ten progesteron
Coffe18
Dopiero w niedziele bede miec usg...poproszę zeby jutro zrobili mi bete ...bo chce wiedziec na czym stoje ...czy dalej rosnie ...poki co plamienia chyba ustaly...mam lezec i odpoczywac tyle moge zrobic narazie...a zapomnialam zapytac o ten progesteron
Jest dużo lepiej jak progesteron jest wyższy niż niższy ! Niski progesteron nie jest w stanie utrzymać ani prawidłowo rozwijać ciąży - ty miałaś wysoki i tu bym się nie doszukiwała ale lekarzem nie jestem wiec najlepiej zapytaj u źródła jak
masz taka możliwość . Dobrze ze jesteś pod opieką.
reklama
angie.
Jest dużo lepiej jak progesteron jest wyższy niż niższy ! Niski progesteron nie jest w stanie utrzymać ani prawidłowo rozwijać ciąży - ty miałaś wysoki i tu bym się nie doszukiwała ale lekarzem nie jestem wiec najlepiej zapytaj u źródła jak
masz taka możliwość . Dobrze ze jesteś pod opieką.
Cieszę sie ze nie odeslali mnie do domu tylko przyjeli i zbadali ...nawet jeśli nic nie było jeszcze widać na usg...zobaczymy co będzie dalej