reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć dziewczyny 🙂
U mnie termin z OM 03.07. Zastanawialam się czy dołączyć, bo jestem już po 6 stratach ale co ma być to będzie. Jestem obstawiona lekami od góry do dołu na nic więcej nie mam juz wpływu.
Pozdrawiam
Trzymamy kciuki!! Za mnie też proszę trzymajcie, bo beta z wczoraj dopiero 30 czyli dolna granica normy. Jutro powtarzam, więc wiele już się wyjaśni :)

reklama
Czesc :) czas odswiezyc konto na bb ❤️ szukalam, az znalazlam idealny watek 😊
Dlugo zastanawialam sie czy napisać...ale co ma byc to bedzie :)
Krotko o mojej historii :
3 ciaze : dwa poronienia miedzy 5-7 tyg , 3 ciaza donoszona , ale nie obylo sie bez strachu- Arianna ❤️ 3.5 lat , wulkan energii , Arianka urodzila sie z cytomegalia wrodzona , ale o tym moze jak sie juz lepiej poznamy :)

Wracajac do tematu watku , ostatnia miesiaczka 6.10 , cykle miedzy 26-30 dni ostatnimi miesiacami, ten cykl uwazalam za nieudany ( 3 cykl staran ) bo od polowy cyklu mniej wiecej kiedy wypadaly mi dni plodne mialam plamienia, z początku myslalam ze to owulacyjne ale one trwaly ponad dobry tydzien ...wizyta u gin byla 25.10 wszystko w porzadku , ale przepisal globulki na regeneracje blony sluzowej...

30.10 wrocilismy z weekendowego wypadu...troszke mnie mulilo..i strasznie tkliwe piersi ..zrobilam test ciazowy...myslac ze i tak bedzie negatywny bo jak mogloby byc inaczej...z niedowierzaniem patrzę a tam dwie kreski , szok ...zamurowalo mnie , polecialam do meza i mowie " Kochanie chyba jestem w ciazy " radosc..ale nagle strach...zderzenie z rzeczywistoscia , co dalej ...przed weekendem sporo sie dzialo ...dwa przeswietlanie zeba ( na szczęście w kamizelce ) znieczulenie , usuniecie zeba - leki przeciwbolowe , antybiotyk , na wyjezdzie postanowilam sobie drineczki 2 wypic....a tu ciaza ...
Wczoraj bylam na becie 104.6 wg norm 3-4 tydzien...jutro idę powtorzyc wynik ...I bardzo sie boję ...
Ginekolog moj na urlopie dopiero w poniedziałek bedzie na miejscu...oszaleje 🤦‍♀️🤦‍♀️

Wybaczcie ze tyle nadrukowalam.

Czesc :) czas odswiezyc konto na bb ❤️ szukalam, az znalazlam idealny watek 😊
Dlugo zastanawialam sie czy napisać...ale co ma byc to bedzie :)
Krotko o mojej historii :
3 ciaze : dwa poronienia miedzy 5-7 tyg , 3 ciaza donoszona , ale nie obylo sie bez strachu- Arianna ❤️ 3.5 lat , wulkan energii , Arianka urodzila sie z cytomegalia wrodzona , ale o tym moze jak sie juz lepiej poznamy :)

Wracajac do tematu watku , ostatnia miesiaczka 6.10 , cykle miedzy 26-30 dni ostatnimi miesiacami, ten cykl uwazalam za nieudany ( 3 cykl staran ) bo od polowy cyklu mniej wiecej kiedy wypadaly mi dni plodne mialam plamienia, z początku myslalam ze to owulacyjne ale one trwaly ponad dobry tydzien ...wizyta u gin byla 25.10 wszystko w porzadku , ale przepisal globulki na regeneracje blony sluzowej...

30.10 wrocilismy z weekendowego wypadu...troszke mnie mulilo..i strasznie tkliwe piersi ..zrobilam test ciazowy...myslac ze i tak bedzie negatywny bo jak mogloby byc inaczej...z niedowierzaniem patrzę a tam dwie kreski , szok ...zamurowalo mnie , polecialam do meza i mowie " Kochanie chyba jestem w ciazy " radosc..ale nagle strach...zderzenie z rzeczywistoscia , co dalej ...przed weekendem sporo sie dzialo ...dwa przeswietlanie zeba ( na szczęście w kamizelce ) znieczulenie , usuniecie zeba - leki przeciwbolowe , antybiotyk , na wyjezdzie postanowilam sobie drineczki 2 wypic....a tu ciaza ...
Wczoraj bylam na becie 104.6 wg norm 3-4 tydzien...jutro idę powtorzyc wynik ...I bardzo sie boję ...
Ginekolog moj na urlopie dopiero w poniedziałek bedzie na miejscu...oszaleje 🤦‍♀️🤦‍♀️

Wybaczcie ze tyle nadrukowalam.
Gratulacje ✊🏻♥️
Cudne imię dla dziewczynki ♥️
To jedno z 3 imion które mamy wybrane w przypadku urodzenia córeczki 😉

Oo proszę :) a podobno tak rzadko spotykane 😃

Z dnia na dzień pewnie będzie nas przybywać tutaj wiecej , może powiecie coś o sobie :)
Rzadkie dlatego nam albo lepiej mi się podoba a zaczerpnięte od Arianny Grande 😜🎶 jak będzie synuś to tez mamy wybrane mało spotykane imiona 😉
To moja 3 ciąża . Pierwsza 2 lata temu pozamaciczna . W tym roku urodziłam synusia niestety z powodu ciężkiej wady serduszka zmarł 🙁
Oby w moim przypadku się potwierdziło ze do 3 razy sztuka 😉 aaaa No i mam 34 lata 🙃

Rzadkie dlatego nam albo lepiej mi się podoba a zaczerpnięte od Arianny Grande 😜🎶 jak będzie synuś to tez mamy wybrane mało spotykane imiona 😉
To moja 3 ciąża . Pierwsza 2 lata temu pozamaciczna . W tym roku urodziłam synusia niestety z powodu ciężkiej wady serduszka zmarł 🙁
Oby w moim przypadku się potwierdziło ze do 3 razy sztuka 😉 aaaa No i mam 34 lata 🙃

Bardzo mi przykro :( tym razem wszytsko dobrze się musi ułożyć.. ❤️

Ja jeszcze nie chce za bardzo się cieszyć z uwagi na przejścia...ale gdzieś w srodku wierze ze będzie dobrze , musi być! ;)

Co do imion - hmmm ciężki orzech, synuś to na pewno Aleks lub Alan :)

A córka...marzy mi się Alena 😃

reklama
Bardzo mi przykro :( tym razem wszytsko dobrze się musi ułożyć.. ❤️

Ja jeszcze nie chce za bardzo się cieszyć z uwagi na przejścia...ale gdzieś w srodku wierze ze będzie dobrze , musi być! ;)

Co do imion - hmmm ciężki orzech, synuś to na pewno Aleks lub Alan :)

A córka...marzy mi się Alena 😃
Tylko czas nam prawdę powie ✊🏻

Do góry