reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
A u mnie żeby nie było tak kolorowo chyba i mnie grypa dopadła. Już mam temp 37.5 i zaczyna mnie trząść :-(. Mąż gorączkował w święta a od wczoraj córka...
Tylko 37,5 to jest normalna temperatura w ciąży ;) my mamy teraz wyższą temperaturę niż przed ciążą.
Oczywiście, nie mówię, że nie jesteś przeziębiona, ale taką temp akurat nie ma co przejmować.

Załączniki

• 41f4570f-4e09-4217-959b-ba50c353393c.jpeg
    41f4570f-4e09-4217-959b-ba50c353393c.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 92
Oki to super, a mogłabyś podzielić się tymi widełkami? Bo ja na necie znajduję tylko takie o 12, 13 tygodniu, ale nie wiem czy mają na myśli 12 tydzień czyli 12+ czy 11+ 🙈
Nie mam podanych wartości liczbowych tylko takie widełki z kropką pośrodku, ta kropka pokazuje w jakiej odległości od normy minimum do normy maksimum mieści się wynik.
Edit: właśnie takie coś jak wrzuciła angie.

Witamy w naszych skromnych progach... To będzie Twoje pierwsze dziecko?

U mnie też nie 🤮 no dziś to jakieś apogeum 🤦

O Jezu 😱 nie mam ziemniaków bo właśnie bym placki robiła 🤦

Koleżanko nie szalej... Słyszałaś rano więc jest dobrze 😉 teraz po jedzeniu to może tak fika że ciężko wychwycić ja tak mialam
Dzięki wielkie. Taaak, pierwsze. Mam 33 lata.

reklama
Witam,
to dzisiaj i ja dołączę chociaż czytam wątek od tygodnia akurat na czas choroby dobra lektura była. Ale dziś już bez gorączki to co raz lepiej. Termin z miesiączki 04.07 z USG również 04.07. Będzie córka - przeczucie, usg prenatalne i test sanco potwierdziło. Powiem szczerze, że dla mnie jest to trudna ciąża wymioty z rana, gdy zapach nie odpowiada oraz zachcianek zero za to ochoty na nic. Powiem szczerze, że mimo dobrych wyników usg i sanco jakoś odczuwam stres, że z dzieckiem będzie coś nie tak...

Do góry