reklama
Pszczolka38
Fanka BB :)
Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Talala6
Boże Pszczółka, tak bardzo współczuję.. nie wiem co powiedzieć, ale przytulam moncoDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Miętusek
Moderator
Nawet nie wiem co powinnam Ci napisać bardzo Ci kibicowałam, wiem jak bardzo dużo przeszłaś.Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Czy lekarz dawał jeszcze nadzieję?
Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Bardzo przykro to słyszeć i współczuje.
Ale może jest jeszcze nadzieja? Trzymam kciuki, żeby wszystko jutro wyszło dobrze. Przytulam!!!
*anette*
Przykro mi, że musisz przez to przechodzić Daj znać, jak poszło badanie...Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
JestemMama!
Bardzo mi przykro , chodź nie trać wiary że wszystko będzie dobrze trzymam mocno i modle się o wasDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
jotk.a
Jejciu, pszczoleczko, tak mocno Cię ściskam. Mimo wszystko chcę i wierzę, że dzieciaczek sobie poradzi i wszystko się jakoś poukładaDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
reklama
Bardzo mi przykro, że spotkały Cię tak stresujące wieści, ale mocno trzymam kciuki, żeby z biopsji wyszły konstruktywne informacje, pozwalające uratować sytuacjęDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.