JestemMama!
Fanka BB :)
Ogromne za dzisiejsze wizyty , jeśli ktoś oczywiście wizytuje dziś niech to będzie piękny dzień za cudowne widoki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź się ogarnij bawisz się we mnie?? Nie polecam będzie pięknie , jutro już zobaczysz swojego obcego ( jak to mój mąż stwierdził jak popatrzył na USG i do lekarza to to , a lekarz tak niech pan zobaczy jak macha do pana a ten od razu się wzruszył w życiu bym nie podejrzewała że mój mąż będzie tak przeżywał ciążę ) będzie pięknie jutroJa jutro, do wczoraj byłam pozytywnie nastawiona ale dzisiaj wstałam z bardzo negatywnym nastawieniem że na pewno będzie coś nie tak bo to przecież ja a ja nie mogę mieć tyle szczęścia żeby wszystko było ok bo to byłoby za dobrze panikuję
Weź się ogarnij bawisz się we mnie?? Nie polecam będzie pięknie , jutro już zobaczysz swojego obcego ( jak to mój mąż stwierdził jak popatrzył na USG i do lekarza to to , a lekarz tak niech pan zobaczy jak macha do pana a ten od razu się wzruszył w życiu bym nie podejrzewała że mój mąż będzie tak przeżywał ciążę ) będzie pięknie jutro
Ja jestem jak najbardziej za mam nadzieję że już do końca będzie dobrze i będę tak szczęśliwa jak dziś od 16:00 tak ma zostać
Weź się ogarnij bawisz się we mnie?? Nie polecam będzie pięknie , jutro już zobaczysz swojego obcego ( jak to mój mąż stwierdził jak popatrzył na USG i do lekarza to to , a lekarz tak niech pan zobaczy jak macha do pana a ten od razu się wzruszył w życiu bym nie podejrzewała że mój mąż będzie tak przeżywał ciążę ) będzie pięknie jutro
Albo we mnie, bo ja tez jestem mistrzynią paniki
Wszystko będzie dobrze, nie możemy zwariować i myśleć Non stop, wiem, ze to trudne . Ale ostatnio ciocia mi powiedziała takie fajne zdanie, wspomniała tez, ze trzeba pamiętać, że nasze nastawienie ma bardzo duze znaczenie. A powiedziała mi: JEST DOBRZE, BĘDZIE LEPIEJ. powtarzajcie to sobie jak czymś sie stresujecie, może choć na chwile sie uspokoicie jak uwierzycie ze BĘDZIE DOBRZE.
Tak, myślę że warto założyć ten wątek prywatny. Wieści po prenatalnych i zdjęcia usg będzie można już dodawać na luzie.możemy po malutku zacząć myśleć o wątku prywatnym to może tam?
Tez tak uważam, jest tu nas tak dużo, ze czasem nawet nie ogarniam nikow i np. Pamietam, ze jedna dziewczyna coś pisała, myśle o niej, a potem gorączkowo przeszukuje postów kto to był Bo w między czasie jest takie nagromadzenie postów, ze gubię rachubęTak, myślę że warto założyć ten wątek prywatny. Wieści po prenatalnych i zdjęcia usg będzie można już dodawać na luzie.
Nie wiem jak Wy sądzicie, ale według mnie do wątku powinny być dodane tylko i wyłącznie dziewczyny, które udzielają się tutaj. I nie chodzi o napisanie jednego postu i to już wystarczy.
Dlatego jeśli jeszcze jakaś część lipcowych mam czyta nas z ukrycia to fajnie by było dać się troszkę poznać przed przejściem na wątek prywatny. Co Wy na to?