reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Byłam dzisiaj zrobić badania. Poszłam do medicover bo mam tam pakiet ale nie mam gina i część badań udało mi się zrobić w ramach niego, a za reszte musiałam zaplacic 420 zł. Następne chyba zrobię w laboratorium przyszpitalnym może bedzie taniej. Też jakoś te moje objawy słabną. Piersi prawie nic, jedynie jak wieczorem ściągam stanik to trochę je czuje, na pewno chodzę do toalety częściej ale też dużo pije wody więc nie wiem czy to wina ciąży. Nie chce się nakręcać, ale jak większość was też mnie nachodzą takie myśli że to jest za piękne żeby moglo być prawdziwe

Nie nakręcaj się!♥️ To się dzieje tylko w naszej głowie. Musimy uwierzyć, ze BĘDZIE DOBRZE i że nam się należy żeby było dobrze wszystko. Zasługujemy na to i koniec kropka :) 🥰

reklama
Worki ze się powtarzam ale napisałam wczoraj i nikt nie skomentował a teraz czytam ze jeszcze ktoś przestał czuć ból piersi

i taka sytuacja może coś poradzicie od początku mam słabe objawy 10 dni temu lekarz kazał brać 3x dziennie 100luteiny ze względu na plamienia 4 dni temu byłam dla świetego spokoju na wizycie sprawdzić czy wszystko okej zarodek był prawie centymetr serduszko tez objawy takie św ani mdłości konkretnych tylko piersi urosły żyły powychodziły otoczki sutka większe i wrażliwe jak wieczorem ściągam stanik to mam wrażenie ze odpadną a dzisiaj są jak sprzed ciazy i to mnie zmartwiło . Jak poprzednia ciąże mialam poronienie to trzeciego dnia krwawienia już wróciły do stanu sprzed ciazy i zanim przyszły wyniki spadkowej bety dla potwierdzenia to wiedzialam ze to poronienie a nie krwawienie a brałam wtedy 2x dziennie 50 luteiny . Teraz mam takie myśli ze przez taka duża dawkę luteiny jaka biorę nawet krwawić nie zacznę i może juz poroniolam a nawet o tym nie wiem 🤯🤯🤯co o tym sądzicie czy tak mogło by być. Jutro mam wizytę ale chyba zwariuje do jutra

Normalnie to wyglądało u mnie to ze biały cały czas a jak ściągałam stanik wieczorem to najbardziej a wczoraj nic jak ich dotykałam to były jak sprzed ciazy

Worki ze się powtarzam ale napisałam wczoraj i nikt nie skomentował a teraz czytam ze jeszcze ktoś przestał czuć ból piersi

i taka sytuacja może coś poradzicie od początku mam słabe objawy 10 dni temu lekarz kazał brać 3x dziennie 100luteiny ze względu na plamienia 4 dni temu byłam dla świetego spokoju na wizycie sprawdzić czy wszystko okej zarodek był prawie centymetr serduszko tez objawy takie św ani mdłości konkretnych tylko piersi urosły żyły powychodziły otoczki sutka większe i wrażliwe jak wieczorem ściągam stanik to mam wrażenie ze odpadną a dzisiaj są jak sprzed ciazy i to mnie zmartwiło . Jak poprzednia ciąże mialam poronienie to trzeciego dnia krwawienia już wróciły do stanu sprzed ciazy i zanim przyszły wyniki spadkowej bety dla potwierdzenia to wiedzialam ze to poronienie a nie krwawienie a brałam wtedy 2x dziennie 50 luteiny . Teraz mam takie myśli ze przez taka duża dawkę luteiny jaka biorę nawet krwawić nie zacznę i może juz poroniolam a nawet o tym nie wiem 🤯🤯🤯co o tym sądzicie czy tak mogło by być. Jutro mam wizytę ale chyba zwariuje do jutra
Moja droga ja też swirowalam przed wizytą , mnie piersi może nie przestały ale bolały zdecydowanie mniej . Wcześniej ciągle teraz przy dotyku albo w nocy . Lekarz powiedział że to normalne gdyż organizm przyzwyczaja się do tego że masz w sobie drugie życie i dla tego objawy mogą być lżejsze . Spokojnie będzie pięknie ❤️

Hej dziewczyny , ja odkąd jestem w ciazy mam chore sny 🤣🤣🤣 co do objawów u mnie również piersi juz tak nie bola tylko przy dotyku albo jak stanik ściągam...mdlosci tez mam mniejsze , nadal są ale w miarę zaczynam funkcjonowac...jedynie to u mnie brak apetytu...go mnie najbardziej martwi bo mięsa wgl nie jem...owoce mi wchodzą na szczęście...

Hej dziewczyny , ja odkąd jestem w ciazy mam chore sny 🤣🤣🤣 co do objawów u mnie również piersi juz tak nie bola tylko przy dotyku albo jak stanik ściągam...mdlosci tez mam mniejsze , nadal są ale w miarę zaczynam funkcjonowac...jedynie to u mnie brak apetytu...go mnie najbardziej martwi bo mięsa wgl nie jem...owoce mi wchodzą na szczęście...
Mnie też od mięsa odrzuciło , nie mogę na nie patrzeć ani go czuć 🙈🙈🙈 masakra normalnie

reklama
Do góry