reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Mnie dziś trochę bardziej boli podbrzusze niż zazwyczaj, tak że średnio funkcjonuję. 🙄 A zaczęło się po koszmarach w nocy, po których obudziłam się z bólem brzucha. 🤷🏻‍♀️ W dodatku, nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u mnie libido jest beznadziejne - niby nie mam zakazanych zbliżeń z mężem, ale wszystko mnie boli, a mąż też patrzy na mnie inaczej, jak mu się skarżę na mdłości, opuchnięte cycki i ciągłe wzdęcia 😁😁 Przez to miałam dziś okropnie realistyczny sen erotyczny, po którym obudziłam się ze skurczami macicy. No i od rana do teraz mam obniżony nastrój, że przez to boli mnie brzuch i zaszkodziłam sobie czymś, na co nie miałam wpływu 🤷🏻‍♀️🙆‍♀️ Wykończę się, zanim dotrwam do drugiego trymestru 😬😬
Moje libido wynosi 0 🙈 albo jest na minusie 😱 serio jeszcze nigdy z mężem nie mieliśmy takiej przerwy w stosunku nie licząc połogu 😱 mąż ma ochotę ale bardzo się martwi i mówi że na razie nie będziemy ryzykować... Mam zapisane pytanie do Pani dr czy są jakieś przeciwwskazania do współżycia bo ostatnio zapomniałam zapytac 🤦

reklama
Mnie dziś trochę bardziej boli podbrzusze niż zazwyczaj, tak że średnio funkcjonuję. 🙄 A zaczęło się po koszmarach w nocy, po których obudziłam się z bólem brzucha. 🤷🏻‍♀️ W dodatku, nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u mnie libido jest beznadziejne - niby nie mam zakazanych zbliżeń z mężem, ale wszystko mnie boli, a mąż też patrzy na mnie inaczej, jak mu się skarżę na mdłości, opuchnięte cycki i ciągłe wzdęcia 😁😁 Przez to miałam dziś okropnie realistyczny sen erotyczny, po którym obudziłam się ze skurczami macicy. No i od rana do teraz mam obniżony nastrój, że przez to boli mnie brzuch i zaszkodziłam sobie czymś, na co nie miałam wpływu 🤷🏻‍♀️🙆‍♀️ Wykończę się, zanim dotrwam do drugiego trymestru 😬😬
U mnie libido jest ale TZ wiecznie zmęczony także beztroski czas że można bezstresu na nic

Moje libido wynosi 0 🙈 albo jest na minusie 😱 serio jeszcze nigdy z mężem nie mieliśmy takiej przerwy w stosunku nie licząc połogu 😱 mąż ma ochotę ale bardzo się martwi i mówi że na razie nie będziemy ryzykować... Mam zapisane pytanie do Pani dr czy są jakieś przeciwwskazania do współżycia bo ostatnio zapomniałam zapytac 🤦
Ja na razie celowo nie pytałam, bo i tak raczej nie rozluźnię się na tyle, żeby coś między nami zaszło 🤯 A jak dzisiaj w moim erotico śnie takich dziwnych skurczy dostałam, które mnie przebudziły i trwały z piętnaście sekund, to się boję, co na żywo mogłoby się dziać. 🤷🏻‍♀️🙆‍♀️
U mnie libido jest ale TZ wiecznie zmęczony także beztroski czas że można bezstresu na nic
Jeszcze wykorzystacie ten czas 😁😁 Ja bym chciała się odblokować, ale głowa mnie jeszcze blokuje. Może jak usłyszę serduszko w końcu, to będzie inaczej. ❤️

U mnie tak samo :D libido 0 :D ale coś tam się staramy z mężem działać chociaż dwa razu w tyg , długo się nakręcamy i u mnie w końcu się pojawia haha :D mój mąż bardzo zadowolony z rozmiaru piersi teraz 😂😂😂😂

A propos piersi, macie już widoczne niebieskie żyłki i ciemniejszy kolor wokół sutków?
Ja mam za to MEGA libido. Ale niestety boję się więc nie dotykam nawet męża.

A propos piersi, macie już widoczne niebieskie żyłki i ciemniejszy kolor wokół sutków?
Ja mam za to MEGA libido. Ale niestety boję się więc nie dotykam nawet męża.
Ja mam ciemniejszy kolor, ale żyłki jeszcze mi się nie pojawiły. Za to mam rozmiar większy, więc boję się pomyśleć, co będzie w następnych miesiącach 🙆‍♀️

reklama
Do góry