reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziś się wzięłam i pozamawialam dla Małej ubranka, kocyki, orzescieradla i ręczniki. Resztę ogarnę na weekendzie lub po już mam powybuersnr tylko muszę zakupić :)I nawet w ogródku poplewiłam także jestem z siebie dumna

reklama
Marika222 powiedz jak ogarniesz dietę podczas wyjazdu?
Powiem szczerze że ja mam wysoki cukier tylko na czczo ,mogę wszystko jeść i cukier mi nie rośnie tak miałam w poprzednich ciążach.Chyba przez to że mam anemię to nie mam apetytu jem bo jem ale żebym się czymś zajadała to nie .Będę jadła co 2-3 godziny i będzie ok .Dlatego tylko 4 kg przytyłam od początku w poprzednich 2kg🙈

Powiem szczerze że ja mam wysoki cukier tylko na czczo ,mogę wszystko jeść i cukier mi nie rośnie tak miałam w poprzednich ciążach.Chyba przez to że mam anemię to nie mam apetytu jem bo jem ale żebym się czymś zajadała to nie .Będę jadła co 2-3 godziny i będzie ok .Dlatego tylko 4 kg przytyłam od początku w poprzednich 2kg🙈
W poprzednim miało być 20 kg 🙂

😁😁😁😁 nie przejmuj się na pewno urodzisz o czasie i cöreczke ,sny są zawsze na odwrót.Ja wczoraj się zaczęłam się pakować i dwie młodsze są już spakowane .Na razie swoje letnie sukienki przymierzałam i o dziwo są dobre nawet krótkie spodenki 🙈
Oby tak było 😊 co do płci to jeszcze teraz na echo serca Pani doktor potwierdziła, że dziewczynka, więc dwóch lekarzy i nifty się nie mylą 😅 po prostu my nadal niedowierzamy, że będziemy mieć córeczkę a właściwie to już ją mamy ❤️
Zazdroszczę tego, że we wszystko się mieścisz 😃 ja juz dawno schowałam wiosenne i letnie sukienki do pawlacza i na bieżąco zamawiam namioty 😅
Ty to jesteś niezła, mi spodnie czy spodenki wchodzą ale nie ma szans żebym się zapiela;)
No nie? Ja już 9kg na plusie🫣
Dziś się wzięłam i pozamawialam dla Małej ubranka, kocyki, orzescieradla i ręczniki. Resztę ogarnę na weekendzie lub po już mam powybuersnr tylko muszę zakupić :)I nawet w ogródku poplewiłam także jestem z siebie dumna
Zazdroszczę energii, u mnie w sobotę było aktywnie a od wczoraj mogłabym leżeć i leżeć..

Hej dziewczyny, co tam u Was? Ja wczoraj miałam spadek energii i musiałam sporo leżakować. I mam wrażenie jakby mój brzuch co noc robił się większy;)Malutka szaleje w brzuchu, ha mam dzisiaj intensywny dzień a po południu jeszcze wywiadówka u syna

Hej dziewczyny, co tam u Was? Ja wczoraj miałam spadek energii i musiałam sporo leżakować. I mam wrażenie jakby mój brzuch co noc robił się większy;)Malutka szaleje w brzuchu, ha mam dzisiaj intensywny dzień a po południu jeszcze wywiadówka u syna
Hej
Ja wczoraj cały dzień leżałam jakoś brak sił miałam tylko obiad ogarnęłam.Wydahe mi się że to przez pogodę i niskie ciśnienie.

Hej
Ja wczoraj cały dzień leżałam jakoś brak sił miałam tylko obiad ogarnęłam.Wydahe mi się że to przez pogodę i niskie ciśnienie.
U mnie też bez energii i z niskim ciśnieniem.. Wczoraj składaliśmy szafę w pokoju Małej, to znaczy mąż i tato składali a ja robiłam pizzę. W nocy znowu pobudka o 3 i do 5 patrzenie w ścianę. Nad ranem śniła mi się córeczka 😊
Ja dziś dzien lenia, a od jutra codziennie coś. W majówkę mamy urodziny taty i po raz pierwszy odpuszczam pieczenie tortu, bo czuję, że nie dam rady ...

U mnie też bez energii i z niskim ciśnieniem.. Wczoraj składaliśmy szafę w pokoju Małej, to znaczy mąż i tato składali a ja robiłam pizzę. W nocy znowu pobudka o 3 i do 5 patrzenie w ścianę. Nad ranem śniła mi się córeczka 😊
Ja dziś dzien lenia, a od jutra codziennie coś. W majówkę mamy urodziny taty i po raz pierwszy odpuszczam pieczenie tortu, bo czuję, że nie dam rady ...
Super że mała Ci się śni😍pewnie, że odpuść pieczenie korzystaj za to że spotkań z rodzina 🙂

reklama
Do góry