reklama
Ja dopiero wczoraj zaczęłam 27 tydzieńO to super ponad 150 g przybrała w tydzień ,ciekawe ile moja waży .A ty w którym tygodniu jesteś ? Bo ja 27 skończony wczoraj
Jaaaa zazdroszczę... u mnie nie ma cukrzycy, nie objadam się, ale co miesiąc jest ok +2kg tylko, że ja zawsze mialam problem z prawidłową wagą mimo prawidłowego odżywiania i biegania to zawsze było kilka kg za dużoI przytytylam 600 gr.tylko tyle ile mała przybrała
Super, duża dziewczynka, najważniejsze, ze hemoglobinę ogarniesz żelazem. To teraz możesz spokojnie wyruszyć na wakacjeJa już po wizycie mała waży 1100mam żelazo a tak to wszystko ok .A i oczywiście cukrzyca
Tak cieszę się że wszystko ok mój gin wypisał mi recepty wyrazie co jakby jakaś infekcja się przydarzyła.Zaswiadczenie że mogę lecieć też mam.Teraz tylko odliczam dniSuper, duża dziewczynka, najważniejsze, ze hemoglobinę ogarniesz żelazem. To teraz możesz spokojnie wyruszyć na wakacje
U nas w porządku. Młody w 26 tyg ważył 980 gram. Chciałam lecieć z mężem na wakacje samolotem teraz jakoś ale mamy cykora że coś może się stać i chyba zostawimy podroże na po porodzie.
Od wczoraj też mniej czuje ruchy zaczynam się stresować.... Jak się nie unormuje to w pon pójdę na wizytę.
Od wczoraj też mniej czuje ruchy zaczynam się stresować.... Jak się nie unormuje to w pon pójdę na wizytę.
Sloneczko91 co u Ciebie , bo nic nie piszesz i się zastanawiamJa wróciłam od doktorki I musiałam się spakować bo od jutra szpital ☹ chce sprawdzić te cukry a do tego boli mnie prawa nerka i coś wyszło w moczu źle, ale nawet nie zwróciłam na to uwagi... co do toksoplazmozy to dostałem skierowanie do Warszawy do szpitala chorób zakaźnych i tam zdecydują co dalej
Ja teraz lecę żeby odpocząć doktor mnie zbadał i wszystko ok szyjka długa i zamknięta.Nie ma przeciwskazan ,my lecimy do Turcji to tylko 3 godz lotu a tam jest prawie jak w Europie dlatego się nie boje .Jak urodzę to będę siedzieć. Dwa miesiące w domu bo z korkiem nie będzie mi się chciało latać do tego dokumentyitd.U nas w porządku. Młody w 26 tyg ważył 980 gram. Chciałam lecieć z mężem na wakacje samolotem teraz jakoś ale mamy cykora że coś może się stać i chyba zostawimy podroże na po porodzie.
Od wczoraj też mniej czuje ruchy zaczynam się stresować.... Jak się nie unormuje to w pon pójdę na wizytę
Ja czuję ruchy bardzo jak tylko się położę lub usiądę.Zjedz coś słodkiego to napewno dzieciątko się poruszy .Jak chodzisz to nie czujech ruchów bo wtedy mu dobrze i śpi.
reklama
Ja też się boję taki wyjazdów. Mieliśmy tyle stresu, że teraz nie chciałabym dokładać sobie kolejnych... Wczoraj wyczaiłam fajne meble ogrodowe i tegoroczne wakacje spędzę na tarasie z kawą mrożoną i lodamiU nas w porządku. Młody w 26 tyg ważył 980 gram. Chciałam lecieć z mężem na wakacje samolotem teraz jakoś ale mamy cykora że coś może się stać i chyba zostawimy podroże na po porodzie.
Jeśli chodzi o ruchy to podobno im dzidzia większa tym mniej odczuwamy ruchy bo po prostu ma mniej miejsca. Nie przejmuj się, dopoki codziennie czujesz ruchy to jest ok, może synek ma mniej aktywne dni. U mnie też czasami cały dzień i noc są maratony pływania wraz ze skokami a czasami jak np dziś Mała większość dnia śpi, co jakiś czas czuję kopniaka i przepłyniecie.
Ty jesteś już tak doświadczoną mamą, że wow No ruchy w czasie poruszania się są mega dziwneJa teraz lecę żeby odpocząć doktor mnie zbadał i wszystko ok szyjka długa i zamknięta.Nie ma przeciwskazan ,my lecimy do Turcji to tylko 3 godz lotu a tam jest prawie jak w Europie dlatego się nie boje .Jak urodzę to będę siedzieć. Dwa miesiące w domu bo z korkiem nie będzie mi się chciało latać do tego dokumentyitd.
Ja czuję ruchy bardzo jak tylko się położę lub usiądę.Zjedz coś słodkiego to napewno dzieciątko się poruszy .Jak chodzisz to nie czujech ruchów bo wtedy mu dobrze i śpi.
Jak tam Wasze przygotowania do przyjścia Maluszka? My wczoraj malowaliśmy pokój, udało się wybrać farbę, która na ścianach ma ładny ciepły odcień beżu. Jutro mąż z tatą składają wielka szafę, a ja zaczynam szukać tapety. Wozek, łóżeczko, fotelik, dostawkę mamy wybrane, tylko zamówić. Muszę wybrać jeszcze kokon, pościel, pieluszki, wanienke i wszystko do pielęgnacji... no i poprać i popracować ciuszki. I jeszcze zamówić nową firankę i zasłony do pokoju Natki. Kurczę...mam co robić A chciałabym jeszcze podejść do pracy i posprzątać biurko, póki jeszcze jestem na chodzie