reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
U mnie jeszcze nikt z rodziny nie wie, rodzice dostaną takie pudełko. Tylko jeszcze sie wahamy, wszystko zależy czy będą wyniki nifty pro.

Załączniki

• ea19b6bf-6dcd-498c-b0fd-8c5076977180.jpg
    ea19b6bf-6dcd-498c-b0fd-8c5076977180.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 89
Przed ciążą miałam niedowagę i też już u mnie widać brzuszek. Ukryć się da tylko w bardzo luźnych ubraniach i pod kurtką zimową, ale szczerze to wolę nie ukrywać, zwłaszcza w komunikacji miejskiej czy w kolejce w sklepie, może akurat ktoś ustąpi ciężarnej 😜
Tez miałam niedowagę a potem jsk się wpuściłam ze smyczy to brzuch owszem wywaliło ale raczej nie z powodu ciąży a przejedzenia heh ;)

A jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
Fajnie gratuluję! Ja to czekam aż będzie bardziej widać, bo na razie tylko ja to widzę /czuję, że troszkę odstaje dół brzucha, ale pewnie w 13-14 tyg to myślę że będzie bardziej.
Póki co czuje jak bardzo twardy jest brzuch, jakby ktoś mi tam włożył coś 🤣 też tak macie?
Wiadomo zależy od budowy no i jak pierwsza ciąża to wolniej wypycha ten brzuszek!

U mnie będzie to pierwsze z wnucząt, i z jednej i z drugiej strony, wiec na pewno się wszyscy ucieszą :D
Narazie udało się utrzymać niespodziankę, w wigilie oznajmimy 🤩🤩🤩

Co do objawów, mnie piersi nie bolą, czasami się macam czy nadal są większe 😂
Towarzysza czasami wymioty, ale to sporadycznie, gdy tylko doprowadzę do uczucia głodu.

No i gdy tak tylko głaskałam się po brzuszku to wyczułam zgrubienie z lewej strony jakby tak blizej kości miednicy.
Reszta czuje się super jakbym w ciąży nie była 👍👍👍

Miłego dnia. Leniwego dnia dziewczyny 🥰

reklama
Do góry