reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

A ja to wystarczy, że wspomnę na głos o tym, ze mnie nie pobolewa brzuch, albo piersi i za kilka godzin sie pojawiaja objawy, a cycki ze zdwojoną siła 😂 pamietam z pierwszej ciąży, ze bóle podbrzusza mi sie zatrzymaly na drugim trymestrze. Nie wiem jak to z piersiami, bo w pierwszej ciazy mnie nie bolały

reklama
A u nas sami chłopcy. Więc jakby była dziewczynka to byłaby chyba gorsza od nich. Wiecie taka księżniczka 😂😂😂
u nas towarzystwo mieszanie z mojej strony przewaga chlopakow z meza 5 siostr kazda troje dzieci procz jednej ktora ma dwojke i zdecydowana przewaga chlopakow. My w zasadzie chyba nie mamy " cisnienia" przy obecnej w domu kombinacji plci 😁. Choc syn grzeczniejszy to moze lepszy bedzie chlopak 🤣

Hej dziewczyny witam się z wami z łóżka. Masakra noc była ciężka. Katar to jednak potrafi wymęczyć człowieka. Na wieczór zrobiłam inhalacje to tak zaczęło mi się z nią lac ze szok normalnie leżeć nie szło zasnęłam jakimś dziwnym sposobem o 1 w nocy na 3 h bo mnie tak pozatykało jak wstałam że oddychać nie mogłam i tak pol nocy nie przespane. Idzie u mnie juz syrop z cebuli te krople do nosa co w ciąży można i inhalacje. Później mama przywiezie mi jeszcze olejek eukaliptusowy do inhalacji. Jak jutro nie zmniejszy się to wyprubuje sposobu z solą gruboziarnista. Tylko muszę do sklepu jakiegoś podjechać a dzisiaj nie ma szans.

A jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
U mnie daje się to ukryć tylko wtedy gdy założę naprawdę coś luźnego.
Wczoraj byliśmy na tych chrzcinach u kuzynki i to sie po prostu rzuciło w oczy, moja rodzina wie więc ok ale ta część od ojca dziecka którą widzieliśmy wczoraj 1x na oczy to te różne ciotki od razu gratulowały że tu też widać że maleństwo w drodze. Tego po prostu nie idzie pomylić z ... ,,otyłym brzuchem,, 🤣🤣🤣

reklama
U mojej mamy to będzie drugi wnuk lub pierwsza wnuczka, więc pewnie się pojawią łzy i niedowierzanie.

Ja często tak mam właśnie w niedziele albo po dniach, w których mogę więcej odpocząć. Może u Ciebie też tak jest, że dolegliwości się zmniejszają, gdy jesteś mniej zmęczona?
Może, bo byłam na śledziki z pracy i było fajnie i człowiek zapomniał o problemach ;)

Do góry