AnnMar88
Moderator
U mnie raczej mało, ale to pewnie kwestia pozostałej fałdki po zrzuceniu wagiA jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie raczej mało, ale to pewnie kwestia pozostałej fałdki po zrzuceniu wagiA jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
Tez miałam niedowagę a potem jsk się wpuściłam ze smyczy to brzuch owszem wywaliło ale raczej nie z powodu ciąży a przejedzenia hehPrzed ciążą miałam niedowagę i też już u mnie widać brzuszek. Ukryć się da tylko w bardzo luźnych ubraniach i pod kurtką zimową, ale szczerze to wolę nie ukrywać, zwłaszcza w komunikacji miejskiej czy w kolejce w sklepie, może akurat ktoś ustąpi ciężarnej
Nie radzę sobie drę się na wszystkich i potem ze mnie schodzi , przestała bolec głowa i żołądek i dopiero mi nerwy przeszłyJa też tak mam. Dziś mam mega nerwy że mnie nosi i muszę chodzić. Dziewczyny jak Wy sobie radzicie z nerwami?
Fajnie gratuluję! Ja to czekam aż będzie bardziej widać, bo na razie tylko ja to widzę /czuję, że troszkę odstaje dół brzucha, ale pewnie w 13-14 tyg to myślę że będzie bardziej.A jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
No u mnie dziś jest okropnie. Co ja mogę z sobą zrobićNie radzę sobie drę się na wszystkich i potem ze mnie schodzi , przestała bolec głowa i żołądek i dopiero mi nerwy przeszły
Tez miałam niedowagę a potem jsk się wpuściłam ze smyczy to brzuch owszem wywaliło ale raczej nie z powodu ciąży a przejedzenia heh
Mnoe boli prawa cześć przełyku kurde masakra wiecznie coś chyba się konczeNo u mnie dziś jest okropnie. Co ja mogę z sobą zrobić
Ja jem za pięciu już przytyłam ponad 3kilo a dopiero 8+4Nie to u mnie ewidentnie z powodu ciąży, jem mało a brzuch rośnie. Właśnie robiliśmy przed chwilą sesję zdjęciową w domu z brzuszkiem i kiwi (dzisiaj 12+1).