reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
U mnie jeszcze nikt z rodziny nie wie, rodzice dostaną takie pudełko. Tylko jeszcze sie wahamy, wszystko zależy czy będą wyniki nifty pro.

Załączniki

• ea19b6bf-6dcd-498c-b0fd-8c5076977180.jpg
    ea19b6bf-6dcd-498c-b0fd-8c5076977180.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 76
Przed ciążą miałam niedowagę i też już u mnie widać brzuszek. Ukryć się da tylko w bardzo luźnych ubraniach i pod kurtką zimową, ale szczerze to wolę nie ukrywać, zwłaszcza w komunikacji miejskiej czy w kolejce w sklepie, może akurat ktoś ustąpi ciężarnej 😜
Tez miałam niedowagę a potem jsk się wpuściłam ze smyczy to brzuch owszem wywaliło ale raczej nie z powodu ciąży a przejedzenia heh ;)

A jak u was, już widać brzuszki? U mnie już dobrze widać, i chyba dziś już powiemy kolegam, bo ciężko ukryć
Fajnie gratuluję! Ja to czekam aż będzie bardziej widać, bo na razie tylko ja to widzę /czuję, że troszkę odstaje dół brzucha, ale pewnie w 13-14 tyg to myślę że będzie bardziej.
Póki co czuje jak bardzo twardy jest brzuch, jakby ktoś mi tam włożył coś 🤣 też tak macie?
Wiadomo zależy od budowy no i jak pierwsza ciąża to wolniej wypycha ten brzuszek!

U mnie będzie to pierwsze z wnucząt, i z jednej i z drugiej strony, wiec na pewno się wszyscy ucieszą :D
Narazie udało się utrzymać niespodziankę, w wigilie oznajmimy 🤩🤩🤩

Co do objawów, mnie piersi nie bolą, czasami się macam czy nadal są większe 😂
Towarzysza czasami wymioty, ale to sporadycznie, gdy tylko doprowadzę do uczucia głodu.

No i gdy tak tylko głaskałam się po brzuszku to wyczułam zgrubienie z lewej strony jakby tak blizej kości miednicy.
Reszta czuje się super jakbym w ciąży nie była 👍👍👍

Miłego dnia. Leniwego dnia dziewczyny 🥰

reklama
Do góry