Alicjaaa85
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, miłego popołudnia.
Ja dziś zdechlak, nic mi się nie chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogośCześć dziewczyny, miłego popołudnia.
trzymam kciuki żeby było dobrze, jak mawia moja ginekolog , lepiej trzy razy spanikować niż raz przegapić.Hej dziewczyny, a ja od wczoraj wariuje, czuje że coś jest nie tak dodatkowo mam kłucie w podbrzuszu jakieś dziwne, wcześniej tak nie miałam. Idę jutro na 10.40 na USG żeby sprawdzić czy wszystko ok, dla własnego spokoju. Ale bardzo się boje
no moje zaraz wrócą od babci i mamy grać w planszówkę (lubimy) a ja nie mam siły siedzieć przy stole..;//Tez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogoś
Ooo fajnie może pokażesz? Utnij głowę na zdjęciu czy coś
ale pięknieJasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosło Dzisiaj u nas 12+1.
no nieźle...ja w pierwszej ciąży to dopiero mialam taki brzuszek kolo 16tc chyba teraz u mnie niby coś widać (zdaniem szwagierki), ale duzo pewnie tez robią pozostałości po poprzedniej ciąży (chociaż do grubszych nie należę )Jasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosło Dzisiaj u nas 12+1.
No jest ciężko czasami. Najgorzej jak jest takie półtora roczneTez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogoś