dostałam leki na wymioty na najbliższe dni, mam wracać na kroplowki jak będzie kiepsko, A jak stan będzie się utrzymywać to wezmą mnie na oddział. Myślę, że sensowne podejście trzymaj się dzielnie! Pij elektrolityTrzymaj się i dużo zdrówka! nie chcieli Cie zatrzymać na dłużej? Nawodnili kroplówkami i lekiem i tyle ?
Dobrze wiedzieć, że odpowiednie nawodnienie wystarczy, bo u mnie z jedzeniem kiepsko właśnie przez mdłości i wymioty ale pic staram się dużo. Cieszę się, że napisałaś to tutaj, bo to nieźle pocieszenie ☺
reklama
marta021993
Fanka BB :)
ja miałam identycznie w ciazy z synem. Przed ciąża 45kg, a w 32tc (wtedy rodziłam) 59 i spadło tylko 5kg. Dopiero jak wróciłam do pracy to schudłam, ale do 52 i o dziwo w tej ciąży jeszcze nic nie przytyłamTez miałam niedowagę a potem jsk się wpuściłam ze smyczy to brzuch owszem wywaliło ale raczej nie z powodu ciąży a przejedzenia heh
marta021993
A co do objawów jeszcze, mam co jakis czas kłucie tak jakby w odbycie (?) i sie zastanawiam czy przypadkiem w tej ciazy nie będę miała hemoroidów.w poprzedniej mi się upiekło. Szwagierka po porodzie takiego hemoroida miala, ze siedzieć na tyłku przez tydzień nie mogła, a miala poród ekspresowy.
No i to uczucie nabrzmiałej pochwy...dramat...troche dyskomfortowe to dla mnie jest chociaz nie boli...dziwnie sie czuje jakbym byla napuchnięta tam w środku...pewnie hormony
No i to uczucie nabrzmiałej pochwy...dramat...troche dyskomfortowe to dla mnie jest chociaz nie boli...dziwnie sie czuje jakbym byla napuchnięta tam w środku...pewnie hormony
też nie szczepie się na nic .Co do szczepienia -nie szczepie się ani na grypę, ani na krztusiec, ani na.....
A co do snów to mi się śnił fantastyczny sex z mężem.
Aaagaa
No, ja sobie tak świetnie radzę, że wczoraj spakowałam siebie i corke i pojechałam do rodziców. Dzisiaj sytuacja dalej dość napięta, walizki już spakowałam, ale nasi rodzice uznali, że czas interweniować No i tak stoją te walizki. Chyba krzyknięcie nie pomogło na moje nerwyNie radzę sobie drę się na wszystkich i potem ze mnie schodzi , przestała bolec głowa i żołądek i dopiero mi nerwy przeszły
Iza G
ja Wam poweim ze jestem oaza spokoju serio! Nawet cierpliwosc do dzieci jakby wiekszaNie radzę sobie drę się na wszystkich i potem ze mnie schodzi , przestała bolec głowa i żołądek i dopiero mi nerwy przeszły
Mom2B
Hmmmm nigdy nie byłam i nigdy nie będę staram się poprostu nikogo nie zabić choć to trudneja Wam poweim ze jestem oaza spokoju serio! Nawet cierpliwosc do dzieci jakby wieksza
reklama
Andziulka30+
Ooo fajnie może pokażesz? Utnij głowę na zdjęciu czy cośNie to u mnie ewidentnie z powodu ciąży, jem mało a brzuch rośnie. Właśnie robiliśmy przed chwilą sesję zdjęciową w domu z brzuszkiem i kiwi (dzisiaj 12+1).