reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
O też mam letrox i nawet miałam kilka dni temu teleporadę z Endo i dostałam receptę płatna.. daj znać czego się dowiesz ,:-)
Ja biorę na tarczycę Letrox, w poprzedniej ciazy płaciłam.. ale dzięki za info.. za kilka dni mam endokrynologa to podpytam.[emoji6] Niby nie duża kasa, ale zawsze. .[emoji39]
Edit. Sprawdziłam liste leków letrox też jest na liście bezpłatnych leklw dla kobiet w ciąży. Nie wykupuje w takim razie recepty póki mam jeszcze lekibw domu

Ostatnia edycja:
Boże ale miałam stresa. Zajrzałam sobie do buzi i zobaczylam plamy na jezyku blizej gardła. Juz bylam przekonana, ze mam bostonke od młodego... zdążyłam sie poryczec przed wizyta u pediatry. Ale poprosiłam ja zeby mi zajrzała do gardła , bo się boje, ze sie zarazilam od młodego i ja szczęście to nie bostonka. Mam płukać gardło wodą utleniona i szałwia

Byłam dziś na badaniach krwi do endokrynologa i musiałam zrobić betę
emoji1745.png
emoji1751.png
może i bezsensu na tym etapie ale może poczuje się pewniej..
U mnie jest wogole problem z widocznością żył, więc dopiero po trzecim wkłuciu cokolwiek skapnelo, a po drugim zemdlałam.
emoji1751.png
emoji1751.png
Czuję się dziś fatalnie ..
Jeszcze źle spałam bo miałam tak okropne sny - dajcie mi te Wasze erotyczne.
emoji16.png
Ja postanowiłam sobie zbadać przed pierwsza wizyta morfologię i żelazo bo mam z nim zawsze problem. Pierwszy i Ostatni raz poszłam do tego punktu. Tez mam słabo widoczne żyły. Wkoncu babeczka się zlitowała i pobrała z żyłki na dloni… ale ile się nakombinowala… wiem ze nie jej wina pewnie, ale tam gdzie zawsze pobieram to jeszcze mi się nie zdarzyło żeby kluli mnie 2 razy lub więcej 😅
Ja bety nie robilam ani razu sama od siebie a jestem 4 raz w ciazy. Robilam po poronieniach jak lekarz kazał sprawdzić czy spada
ja tak samo. Nie chce się nakręcać. Skoro nie plamie, okresu dalej nie dostałam i test wyszedł pozytywny to musi być dobrze, a wiem ze pewnie na 2 razach by się nie skończyło…. Tak jak to jest u dziewczyn. Ale tez je rozumiem. Pomimo to nie chce aż tak się nakręcać

Ja postanowiłam sobie zbadać przed pierwsza wizyta morfologię i żelazo bo mam z nim zawsze problem. Pierwszy i Ostatni raz poszłam do tego punktu. Tez mam słabo widoczne żyły. Wkoncu babeczka się zlitowała i pobrała z żyłki na dloni… ale ile się nakombinowala… wiem ze nie jej wina pewnie, ale tam gdzie zawsze pobieram to jeszcze mi się nie zdarzyło żeby kluli mnie 2 razy lub więcej [emoji28]

ja tak samo. Nie chce się nakręcać. Skoro nie plamie, okresu dalej nie dostałam i test wyszedł pozytywny to musi być dobrze, a wiem ze pewnie na 2 razach by się nie skończyło…. Tak jak to jest u dziewczyn. Ale tez je rozumiem. Pomimo to nie chce aż tak się nakręcać
No masakra. Pierwsze wkłucie normalne w zgięciu łokcia , drugie motylkiem w dłoni i tam pękła żyła trzecie już zrobiła inna kobietą blisko nadgarstka i tam ledwo kapalo - ciężko dziś kobieta było..

Pojawiło się u mnie różowe plamienie - tylko na papierze toaletowym. Przy drugiej wizycie w toalecie już cisza.....

reklama
Do góry