reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ale mnie dziś wzięło. Muli mnie od rana, czuję się znowu okropnie. W sobotę miałam super dzień, że mogłabym przy mniejszym braku empatii pokrzykiwać, że ciąża to nie choroba, ale dziś mnie zmiata z powierzchni, a najgorzej bo do 16 grudnia jestem tak zawalona robotą, że coś okropnego.
Ja to samo. Modlę się żeby była już 18:00 i będę mogła położyć się do łóżka.

Dziewczyny czego się tak nakręcacie??? Musze cos od siebie powiedzieć o tyle ile rozumiem osoby po przejściach bo tez jestem po 2 poronieniach ale najgorzej mi było do momentu 6 tyg czyli do czasu kiedy poroniłam. Jak już przeszlam ten etap to jakoś mi lżej i myślę że już musi być dobrze. Nie mam plamien test był pozytywny mam mdłości raz mniejsze raz wieksze i musi być dobrze. Chociaż fakt mam czasem chwile zwatpienia np dzisiaj ale trwało to 5 minut bo zaraz przegoniłam i mąż mnie opierdzielil za te myśli że jutro pójdę do lekarza a okaże się że mimo że 2 tyg temu było wszystko teraz nie będzie nic. O tyle nie rozumiem dziewczyn w pierwszych ciążach nie nakręcajcie się. Ja w pierwszej ciąży nawet nie myslalm o tym że mogę poronić że coś może się stać latałam na wizyty zeby zobaczyć maluszka a nie zeby się bać. Tamta ciaza byla chyba jakoś tak najszczęśliwszym momentem w moim życiu cieszyłam się wszystkim i nie przejmowałam niczym. Wy też dziewczyny zacznijcie tak łatwiej będzie wytrwać te 9 miesięcy nie stresując się

reklama
Ja też w poprzedniej ciąży płaciłam a tu jednak nie muszę. 3 opakowania za friko bo właśnie wróciłam z apteki [emoji6]
Ja biorę na tarczycę Letrox, w poprzedniej ciazy płaciłam.. ale dzięki za info.. za kilka dni mam endokrynologa to podpytam.[emoji6] Niby nie duża kasa, ale zawsze. .[emoji39]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry