reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Hej, ja jutro będę robić test na covid😒 u córki w klasie jedno dziecko chore i mają od zeszłego tygodnia nauczanie zdalne . I niestety córka miała parę dni temperaturę , syn też a wczoraj dopadło mnie. Dzwoniłam do mojego gina i kazał zrobić test. Ale takie kolejki że dopiero jutro idę .

reklama
Hej, ja jutro będę robić test na covid😒 u córki w klasie jedno dziecko chore i mają od zeszłego tygodnia nauczanie zdalne . I niestety córka miała parę dni temperaturę , syn też a wczoraj dopadło mnie. Dzwoniłam do mojego gina i kazał zrobić test. Ale takie kolejki że dopiero jutro idę .
A jak to teraz jest, lekarz wystawił Ci skierowanie elektroniczne, masz kod, czy zupełnie inaczej kierują?

Dziewczyny co macie dziś na obiad? Ja tobie placek po węgiersku, mąż i dzieciaki lubią ja zamiast placka ugotuje sobie kaszę, muszę patrzeć na wagę bo dość okrągła jestem 🙈 nie chce za dużo przytyć, by później nie wyglądać jeszcze gorzej :/

Dziewczyny co macie dziś na obiad? Ja tobie placek po węgiersku, mąż i dzieciaki lubią ja zamiast placka ugotuje sobie kaszę, muszę patrzeć na wagę bo dość okrągła jestem 🙈 nie chce za dużo przytyć, by później nie wyglądać jeszcze gorzej :/
Ja mam zupę ogórkową a nad drugim jeszcze myślę . Ale może zrobię coś na słodko dla dzieciaków

chodzicie to różnych ginekologów jak macie jakieś wątpliwości czy raczej nie i trzymacie sie jednego?

Pulpety z kurczaka w sosie szpinakowym, ziemniaki z koperkiem i surówka. Miały być w sosie pomidorowym, ale nie mam jednak ani pomidorów w puszce, ani passaty w domu [emoji85]
Dziewczyny co macie dziś na obiad? Ja tobie placek po węgiersku, mąż i dzieciaki lubią ja zamiast placka ugotuje sobie kaszę, muszę patrzeć na wagę bo dość okrągła jestem [emoji85] nie chce za dużo przytyć, by później nie wyglądać jeszcze gorzej :/

reklama
chodzicie to różnych ginekologów jak macie jakieś wątpliwości czy raczej nie i trzymacie sie jednego?
Póki co chodziłam u siebie w miejscowości prywatnie ale to tylko kontrolnie 1-2 razy, w roku ciążę będzie mi prowadził lekarz który prowadził mi ciaze z synem, bardzo fajny lekarz z poczuciem humoru, jedyny minus taki że trzeba dojechać około 30 km i na wizytę i na badanie krwi bo u siebie nie mogłam robić nie wiem jak teraz ale z synem musiałam jeździć na badanie krwi wlasnie tam do niego

Do góry