Madzia86G
Fanka BB :)
Ja też już chcę ❤ a jeszcze bity tydzień do wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj również mam pierwsza wizytę
Cudownie ja nie wytrzymałam jednak, idę jutro na 14:00 na wizytę. Z om wychodzi, że u mnie 6+3 dziś, mam badzieje, że też zobaczę serduszko. Strasznie się zaczęłam schizowac, bo co chwile czuje bol, jakoś mnie tak ciągnie. Z drugiej strony mdłości silniejsze, cycki czasami bolą, wydzielina tak jak w poprzedniej ciąży - bardzo intensywna, ale nakręciłam sie, ze może być vos nie tak6+0, z usg wyszło 5+6, więc praktycznie tak samo
Mnie w tamtym tygodniu bolał brzuch, a w tym żadnych objawów jestem 5+2Dziewczyny a jak u Was z bólem brzucha, ciągnięciem? Cały czasu go czujecie czy tylko kilka razy dziennie? Bo ja juz schizuje, bo nie czuje pobolewania. Dobrze, że chociaż piersi bolą