Iza G
Fanka BB :)
TakWgl dziewczyny czy tez tak macie, ze od czasu do czasu przez chwile kłuje was cos w pochwie jakby igiełka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakWgl dziewczyny czy tez tak macie, ze od czasu do czasu przez chwile kłuje was cos w pochwie jakby igiełka?
Ja kilka lat temu miałam idealne. W poprzedniej ciąży również. Zrobiłam w tym roku, przed staraniami tak profilaktycznie. Siostra mnie namówiła bo sama ma problemy. I dlatego potem badałam jeszcze kilka razy. Ginekolog od razu dał mi skierowanie do endo, bo powiedział że za wysokie tsh na ciążę.Wszystkie miałyście badane TSH? Ja chociaż jestem tutaj jedna z najdłużej w ciąży to na razie żadnego skierowania nie mam na pół badań. Raz w życiu miałam TSH robione w kwietniu i było 1,75. Ale chyba nie panikuje / zrobię w pakiecie do 10 tyg jak piszą, ale widzę ze wiele z Was pisze, chyba ze problemy z tarczyca miałyście przed ciąża?? miłego dnia!!!
Ja bym chyba już próbowała się umawiać jeśli masz skierowanieDziewczyny a myślicie ile wcześniej trzeba pisać się na prenatalne na nfz? Dzwonić już czy przesada? Ja 8 tydzień, tzn 7+1 dziś i skierowanie już mam, w poprzednich ciążach byłam prywatnie na prenatalnch to wiadomo że termin znajdą zawsze
Ja się leczę 8 lat chyba (już straciłam rachubę).Wszystkie miałyście badane TSH? Ja chociaż jestem tutaj jedna z najdłużej w ciąży to na razie żadnego skierowania nie mam na pół badań. Raz w życiu miałam TSH robione w kwietniu i było 1,75. Ale chyba nie panikuje / zrobię w pakiecie do 10 tyg jak piszą, ale widzę ze wiele z Was pisze, chyba ze problemy z tarczyca miałyście przed ciąża?? miłego dnia!!!
ja jeszcze nie byłam na wizycie, ale mój lekarz mi napisał smsa żebym sobie zrobiła drugi raz bhcg, progesteron i tsh. To chyba taka podstawaWszystkie miałyście badane TSH? Ja chociaż jestem tutaj jedna z najdłużej w ciąży to na razie żadnego skierowania nie mam na pół badań. Raz w życiu miałam TSH robione w kwietniu i było 1,75. Ale chyba nie panikuje / zrobię w pakiecie do 10 tyg jak piszą, ale widzę ze wiele z Was pisze, chyba ze problemy z tarczyca miałyście przed ciąża?? miłego dnia!!!
Korzystam z aplikacji, ale chyba stara wersja - pobrałem ja w 2019r a jak chciałam ją zaktualizować to się nie dało, tylko pobrało mi dodatkowo nowa to wygląda zupełnie inaczej...U mnie wynosi 4,24 [emoji51]
Dziewczyny a myślicie ile wcześniej trzeba pisać się na prenatalne na nfz? Dzwonić już czy przesada? Ja 8 tydzień, tzn 7+1 dziś i skierowanie już mam, w poprzednich ciążach byłam prywatnie na prenatalnch to wiadomo że termin znajdą zawsze