reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
6+0, z usg wyszło 5+6, więc praktycznie tak samo 🙂
Cudownie ;) ja nie wytrzymałam jednak, idę jutro na 14:00 na wizytę. Z om wychodzi, że u mnie 6+3 dziś, mam badzieje, że też zobaczę serduszko. Strasznie się zaczęłam schizowac, bo co chwile czuje bol, jakoś mnie tak ciągnie. Z drugiej strony mdłości silniejsze, cycki czasami bolą, wydzielina tak jak w poprzedniej ciąży - bardzo intensywna, ale nakręciłam sie, ze może być vos nie tak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@Gabi1988 TSH jest ważnym parametrem w ciąży i lekarz na pewno Ci jeszcze w pierwszym trymestrze zleci. Ja robiłam następnego dnia jak beta potwierdziła ciążę, ale leczę się na niedoczynność tarczycy od jakiś 14 lat juz, a w ciąży jest większe zapotrzebowanie na ten hormon, więc też dawka musiała zostać zwiększona, bo moja tarczyca nie da rady sama.

Dziewczyny a jak u Was z bólem brzucha, ciągnięciem? Cały czasu go czujecie czy tylko kilka razy dziennie? Bo ja juz schizuje, bo nie czuje pobolewania. Dobrze, że chociaż piersi bolą 🙏😂

reklama
Do góry