Aaagaa
Fanka BB :)
Ja jestem zaszczepiona. W lutym przyjmę trzecia dawkę.Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zaszczepiona. W lutym przyjmę trzecia dawkę.Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Po tej szczepionce ze względu na 1 dawkę są najgorsze objawy.Ja się szczepilam Johnsonem i żadnej innej dawki noe wezmę. Miałam 3 dni wyjęte z życia.
Tak.Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Tak, pierwsze są transwaginalne. Myślę, że przez brzuch to dopiero w drugim trymestrze, jak nie później. Od środka lepiej wszystko widaćApropo pierwszej wizyty u ginekologa, pierwsze USG jest przez pochwę, dobrze myślę? A kiedy zaczynają się USG przez powłoki brzuszne?
Moja ginekolog od razu jak się dowiedziała, ze się udało to kazała dokończyć opakowanie i przejść na pregna plus.Dziewczyny, które brały Pregna Start czy dalej je bierzecie czekając na zalecenia lekarza czy zmieniłyście suple na inne?
a w którym tygodniu jestes? U mnie na razie cisza, ale w sumie w pierwszej ciąży też wymiotowałam zaledwie 2 razyHej dziewczyny. Czy Wy też maxie mdłości? Ja mam caly dzien i całą noc, zwariuję niedługo. Nie wymiotuję, coś do jedzenia w siebie wciskam, ale już mi się płakać chce przez te mdłosci w duecie z bolem glowy... Na 17:30 mam wizytę, a nie mam siły z wyra wstać. Dobrze że mam już dzieciaczki trochę odchowane bo nie wiem jakbym się nimi zajeła
U mnie to samo, choć odpukać dziś minimalnie lepiej, do tego czuje taki ucisk pod rzebrami ze złe się siedzi, leżyHej dziewczyny. Czy Wy też maxie mdłości? Ja mam caly dzien i całą noc, zwariuję niedługo. Nie wymiotuję, coś do jedzenia w siebie wciskam, ale już mi się płakać chce przez te mdłosci w duecie z bolem glowy... Na 17:30 mam wizytę, a nie mam siły z wyra wstać. Dobrze że mam już dzieciaczki trochę odchowane bo nie wiem jakbym się nimi zajeła