reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
O kurcze moja beta w 3+4tc wynosiła tylko 30,81 zaczynam się martwić 😬
Nie masz co się martwić. Każda z nas ma inne terminy porodu i każda z nas miała innego dnia owulację wraz zapłodnieniem 😉. Ja też się dziwiłam że taka wysoka ale koleżanki z grupy mnie już uświadomiły. Moja w 3+4 wynosiła 626 a jednak nic nie było widać. Także beta ładna ale i tak nic nie widać. Następna wizytę mam w poniedziałek 22.11 w tedy będzie 5+4. Liczę że będę już wszystko widziec. Przeuroczo by było jakby było serduszko ale może zapłodnienie było później. To będzie najbardziej nieprzespanych tydzien w moim życiu 😉

reklama
Cześć, ja już po wizycie. Widziałam serduszko, 118 uderzeń na minutę 😍. Dzisiaj 6+4. Mój mąż oczywiście nie wytrzymał i wszystkim się już chwali że dziecko mu się rodzi😂

Załączniki

• IMG20211115162620.jpg
    IMG20211115162620.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 72
Do góry