Wer-ka
Fanka BB :)
Dziękuję wg internetów na 23 lipcaWitamy w Lipcoweczkach
Rozgosc sie.
Na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję wg internetów na 23 lipcaWitamy w Lipcoweczkach
Rozgosc sie.
Na kiedy masz termin?
Trzymamy mocno. Przypomnij który to RC bo jest nas za dużoZwlokłam się, mój Pan Małż kochany stwierdził, ze będzie moim Szoferem skoro się zle czuję Trzymajcie kciuki za bijące serduszko.
Hej, ja na 22. Kiedy miałaś om?Dziękuję wg internetów na 23 lipca
O kurcze moja beta w 3+4tc wynosiła tylko 30,81 zaczynam się martwićJa na USG nie miałam ani jaja ani nic. Było tylko duże endometrium.Byłam w 3+4tc (środa)
Beta
Pn 215
Środa 626
Piątek 1406
Dzisiaj 6+0Trzymamy mocno. Przypomnij który to RC bo jest nas za dużo
Nie masz co się martwić. Każda z nas ma inne terminy porodu i każda z nas miała innego dnia owulację wraz zapłodnieniem . Ja też się dziwiłam że taka wysoka ale koleżanki z grupy mnie już uświadomiły. Moja w 3+4 wynosiła 626 a jednak nic nie było widać. Także beta ładna ale i tak nic nie widać. Następna wizytę mam w poniedziałek 22.11 w tedy będzie 5+4. Liczę że będę już wszystko widziec. Przeuroczo by było jakby było serduszko ale może zapłodnienie było później. To będzie najbardziej nieprzespanych tydzien w moim życiuO kurcze moja beta w 3+4tc wynosiła tylko 30,81 zaczynam się martwić
7+0A u Ciebie ktory tydzień?
Hej 16.10., a 28.10 zastrzykHej, ja na 22. Kiedy miałaś om?