reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

ja czekam od piątku 🥺🥺🥺 dziś mam totalną załamke... cała noc nie przespana.. Ból brzucha taki, że okresowy to przy tym pikus. Tak mnie skręcało z bólu że już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Siedziałam od 23 do 3 nad ranem pod prysznicem i polewałam brzuch ciepłą wodą, bo tylko wtedy czułam względną ulgę
A nie masz zaparć, wzdęć? Bo mnie też momentami skręcało i niestety to od tego. Do tego mam straszne gazy 😣 ginekolog mówił, że w razie czego mogę sięgnąć po nospe gdyby mnie bardzo brzuch bolał.

My z mężem zaszczepieni 2 dawkami. Jeszcze nie wiem co będzie z 3 🙂

reklama
A nie masz zaparć, wzdęć? Bo mnie też momentami skręcało i niestety to od tego. Do tego mam straszne gazy 😣 ginekolog mówił, że w razie czego mogę sięgnąć po nospe gdyby mnie bardzo brzuch bolał.

No to już wiem skąd te nieprzespane noce. 😞

Ja zaszczepiona dwoma dawkami, trzeciej nie przyjmę w ciąży No chyba że Bóg wie co się podzieje, ale szwagierka moja miała teraz termin na październik i nie była szczepiona i gin zalecał ale nie nalegał, potem jak powiedziała że się boi to mówił że wsumie ur jak będzie się rozkręcać kolejna fala ale na prenatalnych naciskali, jak zapytała czy z dzieckiem będzie ok bo się boi to jej mówili że to się okaże za kilka lat jak dzieci będą się rozwijać 😲 szok, ale ze naoglądali się tyłu ciężkich przypadków i zgonów w ciąży że zalecają wręcz nalegaja. Ona ur wcześniej w 35 tyg i szczepiła się teraz po połogu

brzuch mam faktycznie wzdęty starzenie, ale żadnych innych dolegliwości typu zaparcia, gazy czy biegunki nie mam 🥺 Ale to miałaś takie bóle bardziej w okolicy żołądka czy faktycznie takie które przypominają menstruacyjne?

brzuch mam faktycznie wzdęty starzenie, ale żadnych innych dolegliwości typu zaparcia, gazy czy biegunki nie mam 🥺 Ale to miałaś takie bóle bardziej w okolicy żołądka czy faktycznie takie które przypominają menstruacyjne?
Mnie też wydyma.
Od 3-4 rano nie śpię bo czuję straszny głód, no to idę po jakiegoś banana czy Danio. Po paru godzinach (około 8 rano ) gdy zjem śniadanie to mimo że te śniadania są lekkie i niewielkie to wydyma mnie i gniecie. Jakbym zjadła olbrzymią strasznie tłustą potrawę dla 4 facetów. Potem jem dopiero okolo 15-16 bo przez cały czas czuję te wzdęcia. Po obiedzie rusza burza gazowa 😟😳 ...

reklama
Do góry