Ja usg przez brzuch miałam już prenatalne w 12 tyg przy córkach ale jak ktoś ma więcej tłuszczyku może być ciężkoApropo pierwszej wizyty u ginekologa, pierwsze USG jest przez pochwę, dobrze myślę? A kiedy zaczynają się USG przez powłoki brzuszne?
reklama
Justyna85.12
Fanka BB :)
Dzis mam 6+0, a te mdlosci juz od kilku dni są. Nie mam wymiotow na szczescie, ale te mdlosci nawet na chwile nie odpuszczaja, juz myslalam zeby sie zmusic zeby ulge choc na chwile poczuc, ale to pewnie nic nie da. W poprzednich ciązach tez mnie mdlilo ale nie tak ze non stopa w którym tygodniu jestes? U mnie na razie cisza, ale w sumie w pierwszej ciąży też wymiotowałam zaledwie 2 razy
Justyna85.12
A u Ciebie ktory tydzień?U mnie to samo, choć odpukać dziś minimalnie lepiej, do tego czuje taki ucisk pod rzebrami ze złe się siedzi, leży
marta021993
ja nie jestem i nie miałam zamiaru, ale tak czytam wasze odpowiedzi i zastanawiam się jak sytuacja w moim szpitalu wygląda jesli o to chodziDziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Ja brałam i od potwierdzonej bety biorę teraz P__RE-GNA PLUS BEZ ZELAZA ORAZ P***NA DHADziewczyny, które brały Pregna Start czy dalej je bierzecie czekając na zalecenia lekarza czy zmieniłyście suple na inne?
Dreamy
Nie pytałam, on też nie pyta czy jestem zaszczepiona. Jakoś ja na razie nie myślę o tym szczepieniu, trochę się go bojeA co mówi Twój ginekolog? Ponieważ tez wolałabym się nie szczepić, natomiast mój zaleca
Merlot
Cześć, nieśmiało się przywitam Werka, lat 30 i mam nadzieję że tym razem się uda. W lipcu zaszłam w ciążę po niecałym roku starań, ale niestety okazała się pozamaciczną i miałam laparoskopie (jajowod zachowany). Teraz był to drugi cykl stymulowany lametta+ovitrelle I się udało! Bardzo się boję po ostatnich przejściach czy tym razem wszystko będzie dobrze i narazie nie potrafię się tak cieszyć. Zrobiłam dziś betę-465, wg Flo to 4 tydz. Czuje się dobrze, tylko czuje delikatne ciągnięcie w brzuchu. W środę zrobię kolejną żeby sprawdzić przyrost i mam nadzieję że wtedy się trochę uspokoję do swojego lekarza mam w planach wybrać się pod koniec tygodnia.
PS. Od wczoraj próbuje nadgonić wszystkie wpisy, ale przyznam że dałam sobie spokój po 150 stronie
Witamy w Lipcoweczkach
Rozgosc sie.
Na kiedy masz termin?
Andziulka30+
Ja na USG nie miałam ani jaja ani nic. Było tylko duże endometrium.Byłam w 3+4tc (środa)Dziewczyny a wie która z Was jak przyrasta beta przy pustym jaju płodowym?
Ja oczywiście się schizuje po tym usg, ze nic z tego nie wyjdzie:/
Beta
Pn 215
Środa 626
Piątek 1406
reklama
Justyna85.12
Zwlokłam się, mój Pan Małż kochany stwierdził, ze będzie moim Szoferem skoro się zle czuję Trzymajcie kciuki za bijące serduszko.