reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
a w którym tygodniu jestes? U mnie na razie cisza, ale w sumie w pierwszej ciąży też wymiotowałam zaledwie 2 razy 🙈
Dzis mam 6+0, a te mdlosci juz od kilku dni są. Nie mam wymiotow na szczescie, ale te mdlosci nawet na chwile nie odpuszczaja, juz myslalam zeby sie zmusic zeby ulge choc na chwile poczuc, ale to pewnie nic nie da. W poprzednich ciązach tez mnie mdlilo ale nie tak ze non stop 😖

Cześć, nieśmiało się przywitam 👋 Werka, lat 30 i mam nadzieję że tym razem się uda. W lipcu zaszłam w ciążę po niecałym roku starań, ale niestety okazała się pozamaciczną i miałam laparoskopie (jajowod zachowany). Teraz był to drugi cykl stymulowany lametta+ovitrelle I się udało! Bardzo się boję po ostatnich przejściach czy tym razem wszystko będzie dobrze i narazie nie potrafię się tak cieszyć. Zrobiłam dziś betę-465, wg Flo to 4 tydz. Czuje się dobrze, tylko czuje delikatne ciągnięcie w brzuchu. W środę zrobię kolejną żeby sprawdzić przyrost i mam nadzieję że wtedy się trochę uspokoję 😀 do swojego lekarza mam w planach wybrać się pod koniec tygodnia.

PS. Od wczoraj próbuje nadgonić wszystkie wpisy, ale przyznam że dałam sobie spokój po 150 stronie 😜

Witamy w Lipcoweczkach 🥳💐🤰🧸
Rozgosc sie.
Na kiedy masz termin?

Dziewczyny a wie która z Was jak przyrasta beta przy pustym jaju płodowym?
Ja oczywiście się schizuje po tym usg, ze nic z tego nie wyjdzie:/

reklama
Do góry