reklama
CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
No mnie bolą ale bez szału. W biustonoszu bola, troche ciagna jak go zdejme. W nocy jak wstaje do wc tez bola ale juz pozniej przestaja. Czasem mnie zemdli ale nie wiem czy to przez ciaze czy po prostu z nerwow o to wszystko.Ja również nie mam, nawet piersi mnie nie bolą.
KrakówDziewczyny a jest ktoś z woj małopolskiego? Bądź Śląsk
U mnie tsh wynosi średnio 3,3... wizyta u endo zaliczona. Dostałam Euthyrox 50 i 75. Mam brać na zmianę. Kolejna wizyta 9 grudnia z wynikami badań natomiast od gina też Dostałam skierowanie na tsh, toxo, mocz itd idę we wtorek to zobaczę czy cokolwiek zbiło przez te kilka dni. Natomiast dzisiaj robiłam prywatnie badania i zapłaciłam tylko za betę i hiv. Anty HCV podobno teraz jest za darmo i nic nie płaciłam. Byłam w alabie.
Madzia86G
Tarnowskie Góry ( bliskie okolice )Dziewczyny a jest ktoś z woj małopolskiego? Bądź Śląsk
Mam to samoDziewczyny, czy tylko ja tak mam, że nie mam pojęcia o jakich badaniach mowa i liczę na poleganie na lekarzu? To moja druga ciąża, ale pierwsza zakończyła się na początku 8 tygodnia i kompletnie nie wiem o czym mówicie i skąd mam wiedzieć co powinnam zrobić. Mam nadzieje, ze poleganie na lekarzu mnie nie zawiedzie
Gryfin
Ja też, coś mi się o uszy obiło, ale jeszcze się w to nie zagłębiałam, liczę że mój ginekolog mnie wtajemniczy i doradziMam to samo
Dreamy
Wzięłam druga tabletkę, a czuje jakbym piła wczoraj cala noc dobrze, że młody w miarę się sobą zajmuje, zabawki w ruch, moimi bransoletkami się bawi, kulki z misek przesypuje. Pamiętam, że te leki na początku gorzej działały, ale chociaż dzięki nim w szpitalu nie wylądowałam a jak się czujesz? Korzystaj i wypoczywaj, ja dziś męża na 9 dopiero do pracy wypuściłam, bo miałam randkę z toaletąNie wiem, jak sama sobie radzisz. Mój maz od paru dni jest w domu, a ja mam czas oszczędzać się i perfidnie z tego korzystam. Co z tym lekiem na wymioty?
reklama
Gryfin
O! Ciekawe o tej pieczątceMi się wydaje, że o tych badaniach prenatalnych każdy ginekolog poinforumuje, powinien. Wiem, że nawet na karcie ciąży miałam pieczątkę "poinformowano o badaniach pranatalnych" w poprzedniej ciąży