reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Wzięłam druga tabletkę, a czuje jakbym piła wczoraj cala noc 🤢 dobrze, że młody w miarę się sobą zajmuje, zabawki w ruch, moimi bransoletkami się bawi, kulki z misek przesypuje. Pamiętam, że te leki na początku gorzej działały, ale chociaż dzięki nim w szpitalu nie wylądowałam:( a jak się czujesz? Korzystaj i wypoczywaj, ja dziś męża na 9 dopiero do pracy wypuściłam, bo miałam randkę z toaletą
Ja nie wymiotuje, ale mam mdłości przez caly dzien. Właśnie leżę i płacze, że dluzej tego nie wytrzymam. Jestem jak flak. 😭 Do tego od dzisiaj slinie się jak piesek.. zwariuje, uwaliłam się do łóżka i boje się ruszyć żeby nie nasilały się. Rano miałam bojowy nastrój, ale z każdą minuta jestem coraz bardziej nie do życia 🥺🤢 na następny miesiąc mogliby mnie uspic 😭😭 miałam taka nadzieje, ze ta ciaza będzie lżejsza 🙄 ja sie do tego nie nadaje 🤷‍♀️

reklama
Wzięłam druga tabletkę, a czuje jakbym piła wczoraj cala noc 🤢 dobrze, że młody w miarę się sobą zajmuje, zabawki w ruch, moimi bransoletkami się bawi, kulki z misek przesypuje. Pamiętam, że te leki na początku gorzej działały, ale chociaż dzięki nim w szpitalu nie wylądowałam:( a jak się czujesz? Korzystaj i wypoczywaj, ja dziś męża na 9 dopiero do pracy wypuściłam, bo miałam randkę z toaletą
A co to za tabletki? Pytam na zaś z ciekawości w razie jakby mi sie rozkrecilo. Poki co jest ok. W poprzedniej ciąży jak wymiotowałam non stop to trafilam do sZpitala i dostałam jakies czopki przeciwwymiotne.

Ja nie wymiotuje, ale mam mdłości przez caly dzien. Właśnie leżę i płacze, że dluzej tego nie wytrzymam. Jestem jak flak. 😭 Do tego od dzisiaj slinie się jak piesek.. zwariuje, uwaliłam się do łóżka i boje się ruszyć żeby nie nasilały się. Rano miałam bojowy nastrój, ale z każdą minuta jestem coraz bardziej nie do życia 🥺🤢 na następny miesiąc mogliby mnie uspic 😭😭 miałam taka nadzieje, ze ta ciaza będzie lżejsza 🙄 ja sie do tego nie nadaje 🤷‍♀️
A w pierwszej też się tak czułaś? Mnie tylko trzyma przy życiu to, że wiem, że przejdzie

reklama
A co to za tabletki? Pytam na zaś z ciekawości w razie jakby mi sie rozkrecilo. Poki co jest ok. W poprzedniej ciąży jak wymiotowałam non stop to trafilam do sZpitala i dostałam jakies czopki przeciwwymiotne.
Odpisze jak tylko zwleke się z łóżka, będę pamiętać żeby spojrzeć

Do góry