Ja mam dokładnie taki. Jedna aplikacja 10 inna 11 lipca, a lekarze chyba z om 11 lipca. Z USG wychodzi 6 lipca.Czy któraś ma termin porodu z OM na 10 lub 11 lipca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie taki. Jedna aplikacja 10 inna 11 lipca, a lekarze chyba z om 11 lipca. Z USG wychodzi 6 lipca.Czy któraś ma termin porodu z OM na 10 lub 11 lipca?
Ja czekałam dobę w diagnostyceJa też wróciłam z badań, Pani tak zręcznie zmieniała te fiolki że szybko poszło. Ale kurcze, nie wiedziałam że tyle się czeka na wynik odczynu Coombsa. Będę mieć wynik w czwartek a wizyta w poniedziałek. Może mój lekarz mnie nie zje... miałam na to wystarczająco dużo czasu... eh.
Jejku, wiem co przezywasz bo sama strasznie martwiłam się o cukier, rodzice maja cukrzyce, a ja kocham słodkie i jak raz badałam normalnie to tez wyszła mi podwyższona… ale całe szczęście jest okey. O tsh tez się bałam bo mama ma niedoczynnosc tarczycy, ale na szczęście jest tez ok. O mocz się jakoś nie martwiłam i aż się popłakałam jak zobaczyłam wynik… nie wiedziałam co mam robić. Czy do rodzinnego, czy szukać pomocy u gin czy czekać do poniedziałku…. Chciałam napisać do ginekologa ale jedynie mogłabym to zrobić przez portal znany lekarz, do tego wynik mi się nie chcial załadować w załączniku i jednak umówiłam się na teleporade. Wcisnęli mnie bo marudziłam ze jestem w ciąży ze pierwszy raz mi taki mocz wyszedł i nie wiem co mam robić. Czekam… i już nie wiem czy brzuch mnie boli ze stresu czy z tej infekcji.Do lekarza. Też mam dziś kolejne wyniki badania w moczu i są kijowe więc czekam na teleporadę :/ No kicha strasznaBardzo się martwię
Bo już jeden lek dostałam a nie pomógł
W ogóle musze się pożalić. Cukry mi wychodzą złe, czuję się dobrze, ale nie mam ochoty jeść, a te cukry teraz to juz powyżej 100 wskakują na czczo mimo, że trzymam dietę. Będę musiała jeszcze bardziej się przyłożyćOkropne to jest
No i te bakterie w moczu dobiły mnie dziś dodatkowo. Myślałam, że to rutynowe sprawdzenie a tu lipa i dalej beznadziejny wynik.
Ja mam. Aż mnie wygina. Ale po położeniu się i kilku minutach przechodzi.Czy wy też macie bóle w jajnikach ? Jakby coś pulsowało? Raz mam tak w prawym, raz w lewym ... Zaczynam panikować, od dwóch dni jestem tak zestresowana ...![]()
NieeeDziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny jednak mnie przeczucie nie myliło mam nadzieje ze będę ostatnia która was opuszcza ... liczyłam na cud ale niestety. Byłam dziś u dwóch lekarzy dodatkowo w prywatnej klinice od in vitro ... i wg niej nastawiać się ze ciąża uda się. Zle się rozwija za wolno i niema co sir łudzić - biologi się nie oszuka. Jutro jadę jeszcze raz podjąć decyzje z lekarzem - czy jeszcze tydzień brać leki i obserwować czy odstawić i liczyć ze samo się oczyści. Trochę wewnętrznie przerażona jestem ze dalej jest widoczny puls a w tym kraju nie wróży mi to dobrze. Ale trzymam za was kciuki ! I oby jak najmniej złych wiadomości![]()
No to ja aż takie mam przy kichaniu albo jak się zbyt szybko poruszę ... To jest wtedy takie uczucie jakby coś strasznie ciągnęło.Ja mam. Aż mnie wygina. Ale po położeniu się i kilku minutach przechodzi.