Iza G
Fanka BB :)
miłego mamusieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miłego mamusieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Ja dziś mam gości a jutro dziecia pierniki obiecałamJa juz czuje ze to bedzie marny dzien. Nie moge sie zwlec z wyra zero totalna zero energii a roboty tyle....pierniczki mamy z dziecmi robic zakupy trzeba zrobic dom ogarnac a ja sie czuje doslownie jak kupa .
Byłam teraz u tego lekarza na nfz, żeby wyniki badań odebrać które mi zlecił. I robiąc usg tak jeździł tą głowicą w prawo i lewo, że czułam to dosyć mocno. Nie był delikatny. Zupełnie inaczej robi to ten lekarz prywatny przy którym zostaję. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zapytać na kolejnej wizycie dlaczego tak się dzieje.Nie słyszałam aby po USG dopochwowym występowało plamienie. Po pobraniu cytologii np to norma. Ale być może każdy reaguje inaczej.
Powiedział żebym starała się jak najszybciej przylecieć bo trzeba załatwiać wszystkie sprawy z domem a teraz ma pretensjeO rety to się facet nie popisał. Wylewa swoją złość na sytuację na Ciebie. Postaraj isę nie słuchać tego. Jestem pewna, że za dwa cz trzy dni jak trochę ochłonie przeprosi za te słowa. On się sprzeciwiał Twojemu powrotowi? Mówił byś nie leciała? Przecież to nie jest tak, że wsiadłaś w samolot. Byłaś u lekarzy, pozwolili lecieć. Kto ma wiedzieć lepiej jak nie oni
Musicie porozmawiać z mężem. Musi się ogrnac i być wsparciem bo narazie daje plamy.Dziewczyny znowu zasnąć nie mogę. Czekam na męża, gdzieś wczoraj wyszedł i nie wrócił. Jest
Godzina 4:22 a ja dalej w salonie siedzę