reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Mama moja jak się dowiedziała to stwierdziła że może i lepiej bo jeszcze chore by się urodziło
Kochana bardzo Ci wspolczuje :( przechodzilam to w lutym. Nie poddawaj sie i nie zalamuj, jeszcze los się odwróci i na pewno bedziecie miec dzidziusia. Teraz musicie odżałować z partnerem tą stratę ale podniesiecie się z tego i będziecie jeszcze silniejsi. My tez po stracie bardzo sie sprzeczalismy bylismy totalnie rozbici a potem okazalo sie ze to nas umocniło jeszcze bardziej. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Trzymaj sie i zachowaj nadzieje 🙏😘

reklama
Spuchła mi prawa dłoń - mam na niej mega suchą skórę aż mi pęka. Czy to może być po prostu zatrzymanie wody akurat w jednej dłoni? [emoji85] Nic nie nie boli, nie mam urazu. jak sobie z tym poradzić?

Dostałam wyniki krwi. Wszystko okej, glukoza w normie jedyne zmiany to:

neurocyty 74,10 norma 40,80-70,39
limfocyty 17,5 norma 21-50

ale czytam, że w ciąży może tak być, więc chyba wszystko okej

Dziewczyny niestety muszę was opuścić 😭😭 po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży 😭😭😭 nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo 😭😭😭 życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać 😭
Bardzo mi przykro. Tak jak większość dziewczyn tutaj, niestety wiem co czujesz. Płacz, ile chcesz. I jeżeli tylko czujesz potrzebę, to o tym mów. Mi to bardzo pomogło.
Lekarz przy zabiegu powiedział mi, że koleżanki powiedzą o złamanej nodze, ale o poronieniu już nie. Bardzo mi to zapadło w pamięć. Na spotkaniu z przyjaciółkami powiedziałam o mojej stracie i okazało się, że dwie dziewczyny przechodziły to samo ale wstydziły się powiedzieć. A poronienie nie jest niczyją winą. Nic niestety od nas nie zależy. Trzymaj się. Jeszcze będzie dobrze, uwierz w to! ❤

Bardzo mi przykro. Tak jak większość dziewczyn tutaj, niestety wiem co czujesz. Płacz, ile chcesz. I jeżeli tylko czujesz potrzebę, to o tym mów. Mi to bardzo pomogło.
Lekarz przy zabiegu powiedział mi, że koleżanki powiedzą o złamanej nodze, ale o poronieniu już nie. Bardzo mi to zapadło w pamięć. Na spotkaniu z przyjaciółkami powiedziałam o mojej stracie i okazało się, że dwie dziewczyny przechodziły to samo ale wstydziły się powiedzieć. A poronienie nie jest niczyją winą. Nic niestety od nas nie zależy. Trzymaj się. Jeszcze będzie dobrze, uwierz w to! ❤
dokładnie, zwłaszcza że po przylocie @Mamusia_2022 byłaś u lekarza i potwierdził, że wszystko w porządku. Wcześniej lekarz zezwolił na lot. Tak musiało być może i lepiej niż jakby coś miało być nie tak z dzidzią.

Dziewczyny miałam mieć wizytę w środę ale lekarz ma pilny wyjazd i przyjął mnie dzisiaj.
Z OM 6+5 ale z USG 5+6 tc wiec ciąża trochę młodsza.
Najważniejsze ze maluszek jest już widoczny i serduszko tez już bije ❤️
Trzymam kciuki z wszystkie z nas żeby wszystko było dobrze.
Pozdrawiam was gorąco 🔥🥰

Załączniki

• B7A394EF-56C5-48BD-B2C3-649EB328CCE0.jpeg
    B7A394EF-56C5-48BD-B2C3-649EB328CCE0.jpeg
    84,8 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Dziewczyny niestety muszę was opuścić 😭😭 po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży 😭😭😭 nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo 😭😭😭 życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać 😭
bardzo Wam współczuję, przykro mi...

Do góry