Mom2B
Fanka BB :)
A za mną pierogiCo jak co ale za mną chodzi wszystko co pomidorowe
Jak nie kanapka z pomidorem to pulpeciki w sosie pomidorowym. Istne szaleństwo
Zobacz załącznik 1342720
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A za mną pierogiCo jak co ale za mną chodzi wszystko co pomidorowe
Jak nie kanapka z pomidorem to pulpeciki w sosie pomidorowym. Istne szaleństwo
Zobacz załącznik 1342720
Ja jeszcze nie mam umowionej wizyty, za tydzień mam wizytę to może lekarz da skierowanieA ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
Aż taka różnice masz ? Widziałam, że pisałaś 6+1.ja tez umożliwiam na inny termin teraz mi gin inaczej wyliczyl i wyszlo 11+1 i nie wiem czy to nie za wczas, no nic na kolejnej wizycie ustale z nim co i jak i najwyzej przeloze i juz
Był makaronikJa chodzę prywatnie ,USG zawsze mi robi . Ja na prenatalne dostałam przy II wizycie. Chyba dają gdy widać serduszko, bo wtedy wiadomo że ciąża się rozwija, a nie że jest pusty pęcherzyk.
@jazz_joanna mmmm ja do tego bym makaron spagetti dołączyła
Mi lekarz tez powiedział wczoraj że oba na nocOstatnio był temat acardu i heparyny i por podania. 2 ginekologów powiedzialo mi że jedno i drugie na noc-wczesniej myslalam ze oddzielnie
Ciąża jest dyzo młodsza nuz wychodzi z OMAż taka różnice masz ? Widziałam, że pisałaś 6+1.
Różnie się czuje, ale na pewno trochę gorzej niż przed ciąża. Zazwyczaj z braku slonca łapie mnie przygnębienie w lutym, a tu już nie mam chęci do wielu rzeczy.Dziewczyny jak czujecie się psychicznie? Od paru dni nie moge wypocząć. W nocy budzę się i nie mogę naładować akumulatorów. Wczoraj wróciłam do pracy, a dzisiaj zrobiłam coś nieprawdopodobnego... po prostu nie poszłam. I wiecie co, ja nie umiem wyjaśnić tego dlaczego tak zrobiłam. Mąż mi mówił, że nie powinnam jechać ok 35 km w takiej wichurze I po prostu nie pojechałam. Mojej szefowej ostatnio wypadło kilku pracowników i jest podstawiona pod ścianą. Dzwoniła do mnie, była zła słyszałam po glosie, ale nic szczególnego nie powiedziała, tylko, że mam w piątek przyjechać i wydzieliła mi kakretne zadanie za ktore mam być odpowiedzialna. Jestem raczej osoba odpowiedzialna, a tu takie coś. Martwi mnie to, nie ze względu na konsekwencje związane z pracą, ale boje się, że zapowiada to depresję miałam poporodowa po pierwszej ciazy.
Będzie dobrze teraz czas na dziecko bedziemy mocno trzymaćJa jutro wizyta o 13,40 i już troche mam stres, teraz mam 10 tyg i właśnie w tamtym roku w 10 tyg strata.