Madzia86G
Fanka BB :)
Ja bym jeszcze max tydzień poczekała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do torbieli na jajniku to ja miałam w pierwszej ciąży. Lekarz wykrył ja na 1 usg w 7 tygodniu i niestety z każdym usg torbiel rosła. I w 16 tygodniu ciazy byłam operowanabo torbiel trzeba było usunąć tak szybko rosła że zagrażala i mnie i dziecku. Ale wszystko skonczylo się dobrze .Ja też mam na jajniku torbiel tylko na lewym, 6.7x4.8 cm. Powiększył się co do wcześniejszej wizyty. Trochę mnie martwi. Jeśli możesz napisać co mówi o tym Twój lekarz. Jakiej wielkości jest twój torbiel?
U nas w łódzkim też biało, bałwana się jeszcze nie ulepi, ale dzieci juz bitwę na śnieżki zaliczyły Mi się marzą białe święta ️woooow jak u mnie biało na dworze nawet nie wiem kiedy tyle nasypało
już mi się rzuciło w oczy że są sierpniówki także myślę że po weekendzie spokojnie możemy się zamknąćJuż się powoli kończą lipcówki. Mniej więcej wychodzi tp na 31.07, jeśli któraś ostatnią @ miała 24.10. Jest nas tutaj trochę od początku więc można powiedzieć że póki co tworzymy zgrany team pytanie czy czekamy jeszcze na kogoś czy zamykamy się w obecnym składzie?
trochę mnie zmartwiłaś ja mam torbiel na jednym jajniku 3,5cm a na drugim około 6 cmCo do torbieli na jajniku to ja miałam w pierwszej ciąży. Lekarz wykrył ja na 1 usg w 7 tygodniu i niestety z każdym usg torbiel rosła. I w 16 tygodniu ciazy byłam operowanabo torbiel trzeba było usunąć tak szybko rosła że zagrażala i mnie i dziecku. Ale wszystko skonczylo się dobrze .
Jezu jak super macie, u nas cały dzień deszczU nas w łódzkim też biało, bałwana się jeszcze nie ulepi, ale dzieci juz bitwę na śnieżki zaliczyły Mi się marzą białe święta ️
Zaczęło sypać jakieś dwie godzinki temu, więc może u Ciebie jeszcze też napada. Skąd jesteś?Jezu jak super macie, u nas cały dzień deszcz
A kiedy w ogóle robimy wątek zamknięty?
Ja trochę też [emoji87]Ja tylko na to czekam, bo jakoś tak nie lubię za bardzo się udzielać na wątkach otwartych [emoji28]