reklama
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Też bym tak zrobiła, niech zobaczy czy trzeba coś robić.Ja bym się od razu umówiła do dentysty.
Ale piękna betaBeta w środę 11133, a dzisiaj 20436
Madzia86G
Pyk. Dentysta ( prywatny ) zaproponował również czekanie. Jeśli ząb się nie rusza ( no bo się nie rusza), nie leci krew, nie boli nawet przy dotykaniu... radzi jeszcze poczekać żeby moja wczesna ciąża się ''umocniła'' . Nie chce ryzykować. A jeśli wizyta u gina jest za tydzień to nie jest to jakiś strasznie długi okres a wszyscy nabierzemy pewności co z ciążą. Chyba że zacznie mnie strasznie rwać ... no to wtedy mam przyjechać bez umawiania się, ale to naprawdę w ostateczności.
Madzia86G
Nie będę się tym stresować. Póki nic nie boli... udam że wszystko gra. W ostateczności mój dent przyjmuje także w niedziele więc mogę naprawdę w każdej chwili pojechać.
No a teraz wracając do dziaiejszych wizyt : no ja też czekam na wasze wyniki
No a teraz wracając do dziaiejszych wizyt : no ja też czekam na wasze wyniki
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agniecha13
Zaangażowana w BB
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktorami to dopiero początek a ja już sama siebie nie poznajeJa już byłam na becie. Mam nadzieję że wszystko ok. Mój dzisiejszy sen był straszny. Śniło mi się że beta spadła do 19. Niestety tak miałam przy poronieniu i stąd ten sen. Na USG chyba nie pójdę bo wątpię aby się coś zmieniło w ciągu 48h.
Rety... Ja marzyłam o takich w pierwszej ciąży a nie miałam[emoji1787][emoji1787][emoji1787] koleżanka w 3 trym miała takie, że budziła się zaspokojona [emoji28] mąż z tego stanu rzeczy był mniej zadowolony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktorami [emoji1787] to dopiero początek a ja już sama siebie nie poznaje [emoji1787]
Andziulka30+
Ja sny erotyczne mialam dość często. Niestety w pierwszej ciąży mialam na początku zakaz ale mój mąż myślał później że zrobi dziecku krzywdę i w sumie nie bzykalam wcale... ale w tej ciąży mu nie odpuszczę. Wczoraj do mnie że na razie niech się wszystko tam ułoży Nie odpuszczę mu bo po cesarce będę się bronić rękoma i nogami żeby poród był naturalny. To była trauma straszna. Zarazili mnie gronkowcem i rana pękła na 5 cm. Chodziłam cały miesiąc na jej czyszczenie. Dostawałam antybiotyk i nie mogłam karmić młodego piersią. A mleka mialam jak dla całego szpitala... Masakra...Rety... Ja marzyłam o takich w pierwszej ciąży a nie miałam[emoji1787][emoji1787][emoji1787] koleżanka w 3 trym miała takie, że budziła się zaspokojona [emoji28] mąż z tego stanu rzeczy był mniej zadowolony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Laski, macie pomysł na obiad od którego nie będzie mnie mulić? No jak w pierwszej ciąży muliło mnie na wieczór tak teraz do 15-16 mam ochotę rzygać.. niestety tego nie robię, bo może by ulżyło. Wczoraj robiłam myślę neutralny obiad na szybko i mnie muliło, a dziś muli mnie bardziej i pomysłu na obiad brak :/