G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizyta kontrolna u stomatologa nie zaszkodzi. Może da się jakoś zabezpieczyć ząb.A ja dzwoniłam do Gina co zrobić z tym dentystą ... Jeśli ząb mnie nie boli i się nie rusza- mam poczekać. Starać się jeść drugą stroną. W mojej sytuacji wyrywanie zęba może być ...no może nie jakoś strasznie niebezpieczne, ale lepiej poczekać i nie ryzykować.
Super !Beta w środę 11133, a dzisiaj 20436
Ciesz się tym stanem, masz jeszcze czas na mdłości itp. Może to wystąpić już za parę dni mnie właśnie walnęło, mam 6+5, czuje ze dzisiaj już nie jest fajnie, nie mogę wyjść z łóżka, chce mi się jeść, a jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze.. jak pomyślę, że może być tak przez miesiąc to chciałabym wysiąść z tego pociąguMnie nawet piersi nie bolą jedyne co to mnie głowa codziennie troszke pobolewa, ale może jeszcze cokolwiek się rozkręci to dopiero 5 tc + 1 - czasami się zastanawiam czy ja aby na pewno w ciąży jestem musiałam trzy razy betą się upewniać jak czytam tutaj o Waszych objawach [emoji2962]
Ale super! Ja dziś byłam na 3 becie i myślę że ostatniej. Mam zamiar cieszyć się z ciąży i udawać że niczym się nie martwięBeta w środę 11133, a dzisiaj 20436
Jezu... co ten gin gada.. ja mam aparat na zębach i co miesiąc latam na kontrolę itp. Tydzień temu miałam piaskowanie i nikt żadnych przeciwwskazań nie widzi. Wszyscy uważają łącznie z moim ginem, że w ciąży o zęby trzeba dbać i kontrolować. Dentysta doskonale wie co może zrobić u ciężarne, a co nie. Koniecznie Idź, bo narobisz sobie problemów.A ja dzwoniłam do Gina co zrobić z tym dentystą ... Jeśli ząb mnie nie boli i się nie rusza- mam poczekać. Starać się jeść drugą stroną. W mojej sytuacji wyrywanie zęba może być ...no może nie jakoś strasznie niebezpieczne, ale lepiej poczekać i nie ryzykować.
Ciesz się tym stanem, masz jeszcze czas na mdłości itp. Może to wystąpić już za parę dni [emoji16] mnie właśnie walnęło, mam 6+5, czuje ze dzisiaj już nie jest fajnie, nie mogę wyjść z łóżka, chce mi się jeść, a jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze.. [emoji1785] jak pomyślę, że może być tak przez miesiąc to chciałabym wysiąść z tego pociągu [emoji6]