@Hania będzie mamą fajnie ja myślałam żeby zapisać się do położnej środowiskowej ale właśnie przez tą pandemie sobie odpuscilam
reklama
Basik12
Zaangażowana w BB
Ja z moja położna raz sie widziałyśmy , słuchała sobie serduszko Podpisałyśmy deklaracje , i ustaliliśmy , ze narazie nie bedziemy sie spotykac , ale ona dzwoni do mnie raz w tyg i pyta jak sie czuje i mogę z nią pogadać i wypytać o wszystko
Hania będzie mamą
Fanka BB :)
@Hania będzie mamą fajnie ja myślałam żeby zapisać się do położnej środowiskowej ale właśnie przez tą pandemie sobie odpuscilam
[/QUOTE
Ja bardzo cenie sobie spotkania z nią.
Jakoś tak mniej swiruję, czuję że ktoś czuwa nade mną. No i jak mnie lekarz porzucił to była taka moją ostoją.
Pralinka2020
macie juz upatrzone jakieś lampeczki nocne, które nie świecą po oczach?
Hania będzie mamą
Misioomacie juz upatrzone jakieś lampeczki nocne, które nie świecą po oczach?
Ma 3 fazy świecenia. Idealna na nocne karmienie
Załączniki
niunia2324
Zamówiłam misia, świeci na różne kolory. Ale to jest lampka silikonowa, do dzisiaj nie wiem czy w moim stylumacie juz upatrzone jakieś lampeczki nocne, które nie świecą po oczach?
Załączniki
AsiaPelasia
Ja właśnie też chcę tego misia co @niunia2324 głównie dlatego, ze można go ładować i sobie swieci, nie mam tylu kontaktów żeby non stop była lampka wpięta
reklama
Hania będzie mamą
Ten mój Misioo też jest na USBJa właśnie też chcę tego misia co @niunia2324 głównie dlatego, ze można go ładować i sobie swieci, nie mam tylu kontaktów żeby non stop była lampka wpięta