Suri373
Fanka BB :)
Możesz. robić za choinkę z rękami i buzią, i bądziołkiemJa poole weź mnie mogę robić za nie wiem co , ale ten barszcz i sałatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz. robić za choinkę z rękami i buzią, i bądziołkiemJa poole weź mnie mogę robić za nie wiem co , ale ten barszcz i sałatka
Ja kupiłam marinero z biedry i ohyda :/Ja kupuje z frosty i są dobre
Możesz. robić za choinkę z rękami i buzią, i bądziołkiem
Ja uzywam juz dobry rok, tyle ze zwykle foreo. Super sprawa [emoji6]Ktora z Was polecala ostatnio foreo luna? Właśnie ją zamówiłam bo fajną ofertę mieli na limango. Oby się sprawdziła.
Wczoraj bylam w biedrze : make znalazlam w chemii miedzy proszkami do prania a olej przy karmie dla zwierzat [emoji1787]ja jakoś nie chodzę. do biedry. pomijając że nie mam po drodze. ale. nawet jeśli. Nie wiem jak jest w. innych miastach ale te. co byłam w Lbn to syf, bałagan, gorąco, jedna. kasa. czynna a kolejka w regały.... no wszystko wszędzie, bez ładu i składu, bez sensu, makaron przy kosmetykach itp
Ja Jest naprawdę super nie będziesz żałować . Te wibracje pod oczy jak są zmęczone rewelka.Ktora z Was polecala ostatnio foreo luna? Właśnie ją zamówiłam bo fajną ofertę mieli na limango. Oby się sprawdziła.
O widzisz zastanawiałam się czy są grzańce bez procentowe. Dobra wiadomość. Pewnie będę robiła urodziny w sylwestra 1go stycznia kończę 30 lat. Fajnie byłoby chociaż symbolicznie moczyć ustaU mnie dzisiaj wigilia „sąsiedzka”. W zasadzie bardziej kolacja niż obiad. Będziemy w skromnym 6 osobowym gronie. I dania będą typowo wigilijne - śledź, barszczyk, pierogi, ryba po grecku, sałatka jarzynowa of kors! Aaa i znalazłam dzisiaj w sklepie na alkoholowym „grzańca bezalkoholowego” i cin cin tez zaczął robić wino musujące 0%. Trzeba jakoś się odnaleźć w towarzystwie