reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
ja jakoś nie chodzę. do biedry. pomijając że nie mam po drodze. ale. nawet jeśli. Nie wiem jak jest w. innych miastach ale te. co byłam w Lbn to syf, bałagan, gorąco, jedna. kasa. czynna a kolejka w regały.... no wszystko wszędzie, bez ładu i składu, bez sensu, makaron przy kosmetykach itp

ja jakoś nie chodzę. do biedry. pomijając że nie mam po drodze. ale. nawet jeśli. Nie wiem jak jest w. innych miastach ale te. co byłam w Lbn to syf, bałagan, gorąco, jedna. kasa. czynna a kolejka w regały.... no wszystko wszędzie, bez ładu i składu, bez sensu, makaron przy kosmetykach itp
Wczoraj bylam w biedrze : make znalazlam w chemii miedzy proszkami do prania a olej przy karmie dla zwierzat [emoji1787]

U mnie dzisiaj wigilia „sąsiedzka”. W zasadzie bardziej kolacja niż obiad. Będziemy w skromnym 6 osobowym gronie. I dania będą typowo wigilijne - śledź, barszczyk, pierogi, ryba po grecku, sałatka jarzynowa of kors! Aaa i znalazłam dzisiaj w sklepie na alkoholowym „grzańca bezalkoholowego” i cin cin tez zaczął robić wino musujące 0%. Trzeba jakoś się odnaleźć w towarzystwie :p
O widzisz zastanawiałam się czy są grzańce bez procentowe. Dobra wiadomość. Pewnie będę robiła urodziny w sylwestra 1go stycznia kończę 30 lat. Fajnie byłoby chociaż symbolicznie moczyć usta

reklama
Cześć Wam
Ja robię dzis ala spagetti bo inny makaron i juz mi ślina cieknie a nawet nie zaczęłam.
Ja mam fajna biedre i dużo wszystkiego dzis z biedry takie tiramisu :)

Załączniki

• IMG_20191214_132300.jpg
    IMG_20191214_132300.jpg
    843,1 KB · Wyświetleń: 75
Do góry