reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A jeszcze a propos lumpeksów u mnie w mieście jest taki wielki ciucholand, podzielony na dwie części,dwa razy w tygodniu mają dostawę w różne dni,wtedy takie cuda można znaleźć że głowa mała. Kupiłam córce ostatnio plecak z pumy do szkoły za 3zl,sobie kurtkę na zimę za 5zl 😃 uwielbiam takie grzebanie, szczególnie w ciuszkach niemowlęcych 😉

reklama
Hej. Synek gorączkuje czwartą dobę, więc znów nas czeka lekarz... U Córki w przedszkolu pojawił się paciorkowiec, mąż jest za przetrzymaniem Jej w domu chociaż do końca tygodnia. Co myślicie? Dopiero co przestała chorować, organizm na pewno ma osłabiony i bardziej podatny na choróbska. Jeśli z Synkiem nie będzie źle to muszę zamówić torta i powoli robić zakupy na sobotnią imprezę. Dziś kończymy dwa latka [emoji847] a ja jeszcze pamiętam poród [emoji23][emoji16]

Karusia ja bym nie puściła. Ale ja z tych ostrożniejszych ;) jeśli masz możliwość ją zostawić to niech siedzi w domu. Pod koniec tygodnia tez więcej chodzi przeziębionych dzieci, niektórzy rodzice chcą je już tak dopchać do weekendu... współczuje Ci z tym wstawaniem. Trzymaj się :*

Dzień dobry Mamusie Lipcowe. Czytam i czytam i nadrobić szanownych pań nie mogę, więc odpuściłam☹️ A niech już tam. Nie przytyłam jeszcze ani grama, ale coraz gorzej jest z kombinowaniem, bo ciągle coś nowego mi wpada do głowy, jak nie kakao (to akurat spoko) to ostatnio aż mnie skręcało na myśl o krówkach, i jestem pewna że gdybym je miała obok zjadłabym z pół kilo. Kurtki na zimę brak, ale wypatrzyłam taki długi pluszowy płaszcz w h&m, z mało zadowalającą ceną więc czekam na black Friday 😎 idę dzisiaj do lekarza, mam w serduszku nadzieję że na usg coś będzie widać i że ten widok będzie ok😕

Cześć ^^
Wczoraj już mi się nie udało tutaj dotrzeć, ale i moja wizyta OK :) Serduszko bije i ... ciąża starsza niż to wynika z OM ;D cuda. Z OM wychodziło wczoraj 8+1 a dzisia ma 8+3 i prawie 2 cm :)
Niestety lekarz mnie wygania na L4 więc dziś mnie czeka rozmowa z szefem... Stresuję się :(

Zobacz załącznik 1050348

Nic się nie stresuj to tez człowiek - na pewno zrozumie:)

Cześć ^^
Wczoraj już mi się nie udało tutaj dotrzeć, ale i moja wizyta OK :) Serduszko bije i ... ciąża starsza niż to wynika z OM ;D cuda. Z OM wychodziło wczoraj 8+1 a dzisia ma 8+3 i prawie 2 cm :)
Niestety lekarz mnie wygania na L4 więc dziś mnie czeka rozmowa z szefem... Stresuję się :(

Zobacz załącznik 1050348
To usg przez brzuch było?

Pamiętaj że jak coś to chronionym się jest od 13 tyg tzn. ostatniego dnia umowy musiałbyś przynieść zaświadczenie że jestes w 13 tyg wtedy muszą przedłużyć do porodu.
U mnie w pracy nic nie wiedzą. Umowa kończy mi się 28.02 także w tej niewiedzy wole ich zostawić , przedłuża umowę to będę miała gdzie wróć.

reklama
Do góry