kasiunia2124
Fanka BB :)
29 czerwiecJak miło ☺ na którego masz 30 czerwiec ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 czerwiecJak miło ☺ na którego masz 30 czerwiec ?
Kochana idź do lekarza. Moze da ci leki. Mnie one zatrzymały krwawienie.Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
A mówiłam superMy już po wizycie
Serduszko bije 6 tydzień+ 1
Chorobowe do 9 grudnia
Witam i gratuluję.Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy