reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Paulina Super ! :) mi tez na usg wyszło 6+1 [emoji28] ale mi lekarka powiedziała ze raczej ciąża pojedyncza ale narażę nie wyklucza bliźniaków Hahaha

Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.

Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
Kochana idź do lekarza. Moze da ci leki. Mnie one zatrzymały krwawienie.

Dziewczyny kolejny dzień męczę się z żołądkiem i brakiem apetytu. Rano rodzinna dała kolejny syrop ale nic nie pomaga.... Leżę i boli.... mam wrócić w środę jak nie przejdzie... jutro idę do pracy... w poniedziałek mam gina może coś wymyśli

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy

reklama
Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy
Witam i gratuluję.
Co do kawy- ja pije jedną rano. Nie powinna taka ilość zaszkodzić.
Hybryda też w ciąży nie jest zakazana. Dziś właśnie wróciłam że świeżymi pazurkami ;)

Do góry