reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Tetry tez od nich kupiłam dwie, na próbę, są w porządku, ale zauważyłam że tetra tetrze nierówna, mam od 3 różnych dostawców i mam wrażenie, że każda jest inna. Wzięłam też kocyk, tylko dlatego, że kolor mi się spodobał, jest fajny, wkurza mnie tylko gigantyczna metka wszyta na nim z ich logotypem.
A, to że żerują na nas- "ciężarówkach" to jestem przekonana ;), niestety ja czasem nie mogę się oprzeć ;)
jak gdzie robię zamówienie to dokładam tetrówkę czy bambuskę albo muślinkę :) i tym sposobem sprawdzam producentów, materiały jakościowo są odległe o lata świetlne, dzięki temu znalazłam to maylily, w którym zamierzam złożyć większe zamówienie, właśnie dlatego, że pokochałam ich materiał na pieluszkę (mój mąż już mnie słuchać nie może, bo tylko bym ją chciała miziać ciągle) :)
uważam, że trochę mamy prawo zwariować i kupić coś dla własnej przyjemności, ileż to człowiek razy w tej ciąży jest, cieszmy się tym :) 6-ty kocyk nikogo nie zabije :)

reklama
Dziewczyny kupujecie jakieś smoczki, jeśli tak to jakie?? Mój syn byl bezsmoczkowy i w ogóle nie mam pojęcia co kupić a wolę mieć choć z dwa różne w razie w.

jak gdzie robię zamówienie to dokładam tetrówkę czy bambuskę albo muślinkę :) i tym sposobem sprawdzam producentów, materiały jakościowo są odległe o lata świetlne, dzięki temu znalazłam to maylily, w którym zamierzam złożyć większe zamówienie, właśnie dlatego, że pokochałam ich materiał na pieluszkę (mój mąż już mnie słuchać nie może, bo tylko bym ją chciała miziać ciągle) :)
uważam, że trochę mamy prawo zwariować i kupić coś dla własnej przyjemności, ileż to człowiek razy w tej ciąży jest, cieszmy się tym :) 6-ty kocyk nikogo nie zabije :)

Muszę zatem spróbować maylily :D ja uwielbiam otulacze od qbanamama, w dotyku poezja, ale to właśnie ta metrowa pielucha za miliony monet ;)
Uwierz mi, że czaje się na 6 kocyk ;D
Aaa i uwielbiam muślinowe pieluszki bimbla :D (trójpak zakupiłam biały, a'la miętowy i zielony :D)

Dziewczyny kupujecie jakieś smoczki, jeśli tak to jakie?? Mój syn byl bezsmoczkowy i w ogóle nie mam pojęcia co kupić a wolę mieć choć z dwa różne w razie w.

Ja mam jeden z avent bo był w zestawie butelek (tatuś postanowił kupić cały zestaw czyli 4 szt 🙈)
A drugie kupiłam z lovi te najmniejsze 0-2 jak się nie mylę

Byłam dzisiaj na wizycie. Malutka wazy 1200g 28tydzien. Lekarz zrobił zdjęcie a ja mówię -tak koniecznie zdjęcia dla taty. A wtedy malutka się uśmiechnęła 😍 idealne zdjęcie. Aż się wzruszyłam. Heh dobrze ze się tam nie poryczalam 🙈
Dołącz, pochwal się :)

Do mnie też dziś przyszła wielka paka z apteki Dbam o zdrowie. Oprócz kosmetyków i rzeczy takich jak pieluchy, majtki siatkowe i podpaski poporodowe zamówiłam butelki Lovi - wyglądają spoko i mają smoczek który ma formę sprawiającą, że dziecko się nie odzwyczaja od piersi, ręczniki z kapturkiem Akuku - mięciutkie i duże (100x100) i pieluszki muslinowe Baby Ono które też wydają się bardzo spoko, są mięciutkie.

Smoczki też mam Lovi, już wcześniej zamawiane.

reklama
Do góry